2777
2789
عنوان

خونه مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست
دارم ولی خب دلم میخواد یه خونه برای خودم داشته باشمو خودم یاد بگیرن کارامو کنم و اینقدر منتظر نباشم ...

وام نمیتونی بگیری؟شاغلی؟

تنهایی جنون میاره البته اگه شجاع هستی اینکارو کن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخه خواستگار ندارم و سنمم کمه

پس خونه مجردی هم سختترمیشه برات

خانواده ات بزاره جامعه اذیتت میکنه

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

دارم ولی خب دلم میخواد یه خونه برای خودم داشته باشمو خودم یاد بگیرن کارامو کنم و اینقدر منتظر نباشم ...

خب منم الان ۲۰ سالمه و همه کار هامو تو خونه بابام خودم انجام میدم

خونه مجردی خیلی سخته

وام نمیتونی بگیری؟شاغلی؟تنهایی جنون میاره البته اگه شجاع هستی اینکارو کن

اخه من زیاد تنها نیستم دوست دارم داداشمم هستن فک نکنم مشکلی باشه ولی خب حالا یکم صبر میکنم💞

🐾👜

اخه من زیاد تنها نیستم دوست دارم داداشمم هستن فک نکنم مشکلی باشه ولی خب حالا یکم صبر میکنم💞

نه عزیزم منظورم این بود تنهایی باعث وهم وخیال میشه تو خونه ی مجردی

اگه دختر نترسی هستی خونه بگیر اگه نه همچین ریسکی نکن،آره صبر کن هم پولت جور شه هم سنت یه کم بیشتر شه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم