maman_Arefeh مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 1052 عنوان زایمان کردم 842 بازدید | 34 پست هورا بالاخره منم امشب ساعت 9 شب زایمان کردم 1397/03/25 | 00:45 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_1370 عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 723 جان جان مباااااارکهههههههههههه قدمش پر خیروز و برکت باشه الهی خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم
میمون_خانوم عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1484 مبارکهچع زود اومدی نی نی سایت😂 سیندرلا خانوم سابق هستم😐
zende_bad_kurd عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 7787 مبارکه به سلامتی ولی الان باید استراحت کنی بعدا تاپکی بزن عزیزم طبیعی بود دیگه؟؟ psychometrist.ir (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه )
tarane_74 عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 6278 اخی بسلامتی گلم 😀😉😙😚واسه ماهم دعا کن نی نیمون صحیحو سالم ب دنیا بیان الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 به سلامتی . طبیعی ؟؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
maman_Arefeh مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 1052 ببخشید بچه ها نت افتضاحه.بله،خدا رو شکر زایمان دومم بود و طبیعی
maman_Arefeh مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 1052 البته از 9 صبح درد داشتم ولی چون سر زایمان اول خیلی اذیت شدم بیمارستان نیومدم.7:30 شب اومدم بیمارستان و 9 بخیه ها هم تموم شده بود خدا رو شکر