2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم قدمش خیر باشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ان شاءالله به آسونی و دلخوش نی نی رو بغل کنی خانومی

زایمان دوم نسبت به اولی چطوره؟

اخه منم زایمان اولم خیلی اذیت شدم والان دومیو باردارم و خیلی میترسم.

قدم نی نیتون مبارک

خدای دیروز و امروز تو،خدای فردایت هم هست
زایمان دوم نسبت به اولی چطوره؟ اخه منم زایمان اولم خیلی اذیت شدم والان دومیو باردارم و خیلی میترسم. ...

صد درجه بهتره عزیزم،باورت میشه من وقتی رفتم بیمارستان دکتر گفت 8 سانتی و تا دکتر خودم رسید فول بودم

بسلامتی. دومی چطوریه نسبت به اولی؟ من اولیم طبیعی بود و خیلی هم طرفدار پرو پاقرص طبیعی بودم اما نمیدونم چرا سر این دومی ترس تو دلمه 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
بسلامتی. دومی چطوریه نسبت به اولی؟ من اولیم طبیعی بود و خیلی هم طرفدار پرو پاقرص طبیعی بودم اما نمید ...

دقیقا مثل من،با اینکه بچه هام شیر به شیرن ولی اصلا توانایی طبیعی رو در خودم نمیدیدم ولی الحمدالله عالی بود و الان صد در صد بهت پیشنهاد طبیعی رو میدم چون روند زایمان هزار دفعه سریعتر هست 

مبارک باشه عزیزم  منم دوهفته پیش سزارین داشتم برای من دردناک بود ولی خب الان خوب شدم مشکلی ندا ...

خدا رو شکر عزیزم،ان شاءالله زیر سایه شما و باباجونش همیشه سالم و سلامت باشه