2777
2789
عنوان

آشنایی

85 بازدید | 24 پست

خانوما با آقایی ک ب سوالاتون مثل شغلت چیه یا نظرت درمورد محل دیدار چیه و از این قبلی سوالات پاسخ نمیده و خیلی شیک میگذره ، برخوردین؟ واقعا باید چ گفت؟ خب نمیخوای آشنا شی چرا صحبت میکنی😅عجیبا بخدا مردمممم

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکمشو میزنم

خب ی بار محترمانه گفتم این روند آشنایی ب نظرم قشنگ نیس ولی باز خودش پیشنهاد داد تماس بگیریم بهتر باشه

شماره دادم بازم هنوز ن زنگ زد نه هیچی 😅😅چجوری باید ب روش بیارم و بعد ارتباطو قط کنم؟

محترمانه میگه خانم میشه بیخیال من بشی

منظورش اینه

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،

خب ی بار محترمانه گفتم این روند آشنایی ب نظرم قشنگ نیس ولی باز خودش پیشنهاد داد تماس بگیریم بهتر باش ...

عزیزم ایشون تو آب نمک خوابوندتت میخواد باهات بازی روانی انجام بده که فکرتو درگیر خودش کنه. ازش بکش بیرون لطفا به حرفم گوش بده

عزیزم ایشون تو آب نمک خوابوندتت میخواد باهات بازی روانی انجام بده که فکرتو درگیر خودش کنه. ازش بکش ب ...

حتما ، فقط خواستم ب روش بیارم ولی خب بهترین کار اینه ب خودم اخترام بذارم درگیر بحث و صحبت بیخود نشم

والا من حتی ی روز کامل پیامشونو جواب ندادم خودش مجدد پیام میده 😐😐

به نظرم بیخیالش شو

وابسته میشی ولی اون مشخصه نمیخواد

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،

به نظرم بیخیالش شووابسته میشی ولی اون مشخصه نمیخواد

نه وابستگی ک میدونم نمیشم

چون ب ی حد عقل و تجربه رسیدم

ولی واقعا بعضی وقتا میمونم من عجولم

من رفتارم درست نیس

من زود تصمیم میگیرم خب چیکار کنم؟ بقیه چیکار میکنن

نه وابستگی ک میدونم نمیشمچون ب ی حد عقل و تجربه رسیدم ولی واقعا بعضی وقتا میمونم من عجولممن رفتارم د ...

چندوقته آشناشدی باهاش وسوال پرسیدی؟!

چندوقته آشناشدی باهاش وسوال پرسیدی؟!

حدود دو هفتس

ک چت میکردیم ی هفته اولو

ولی بعدش گفتم خب با من آنلاینم یا شما نیستی و یا من پیام میدم میری چند ساعت بعد میای و اینا و گفتم ب نظرم جالب نی این روند ،گفت اره شماره لدین تلفنی صحبت کنیم

شماره هم دادم دریغ از ی پیامک

منم ی هفته باز صبر کردم دیدم نه

من نرظ میدم ایشون خیلی کوتاه و مختصر توضیح میدن

یهو هم غیب میشن