2777
2789
عنوان

آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 24 پست
حدود دو هفتسک چت میکردیم ی هفته اولوولی بعدش گفتم خب با من آنلاینم یا شما نیستی و یا من پیام میدم می ...

اسی جون ایشون شخص مناسبی نیست احتمالا

کاش اول ازش شماره میگرفتی

حالاسریهای بعد

اینوولش کن

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

اسی جون ایشون شخص مناسبی نیست احتمالاکاش اول ازش شماره میگرفتیحالاسریهای بعداینوولش کن

جالبه ک گفتن همو ببینیم گفتم من وسیله ندارم اگر امکانش هست و وسیله دارید شما بیاید سمت من

(نمیدونم اینو بار اول بود از یکی درخواست میکردم،شاید پر توقع و بی ادبی بوده باشه حقیقتا ممنون میشم بگید درخواستک درست بوده یا ن) ک گفتن اگر هیچچچچ جوره نمیتونی بیای باشه میام

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه ک گفتن همو ببینیم گفتم من وسیله ندارم اگر امکانش هست و وسیله دارید شما بیاید سمت من(نمیدونم ای ...

زودبود

حداقل۱ماه باطرف آشنایی مجازی۱-۲ماه تلفنی بعدحضوری بااطلاع خانواده یاحداقل خواهریامادر

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

زودبودحداقل۱ماه باطرف آشنایی مجازی۱-۲ماه تلفنی بعدحضوری بااطلاع خانواده یاحداقل خواهریامادر

من اصا حوصله ی ماه صحبت مجازیو ندارم😅😅پس میشه گفت ایراد از من بوده بخشیش

من اصا حوصله ی ماه صحبت مجازیو ندارم😅😅پس میشه گفت ایراد از من بوده بخشیش

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

والا اخه دیدار حضوری و صحبت خیلی مشخص کننده تره

طرف پشت تلفن حتی اینقد جنتلمنه ، در دیدار حضوری کاملا ذقتارا دیده میشه و مشخص میشه اصا چجوریه شخصیتش

والا اخه دیدار حضوری و صحبت خیلی مشخص کننده ترهطرف پشت تلفن حتی اینقد جنتلمنه ، در دیدار حضوری کاملا ...

پشت تلفن به نظرم واقعی ترن

پشت تلفن اینقد جنتلمن، بعد. میخواد بیاد سر قرار ی دوش نمیگیرهاین واقعیههه😅😅

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه هرطورراحتی