2777
2789
ار جفتمون کارمندیمضامن بازنشستم قبول میکنن؟خداروشکر ب شما باز زود دادنکاش ب منم زودی بدن خاکبرسرا بگ ...

قبول میکنن ولی ضامن بازنشسته ب من گفتن دنگ و فنگ زیاد من همسرم ضامنم شد و یکی از اعضا خانواده شما میتونین خودتون ضامن همدیگه بشین و یه کارمند پیدا کنید اگه مشکلی بود

اره بخدا میشه خرید ولی اون خرید ک چ میدونم ست صبحانه خوری و.. نمیشه واقعا با این پول وام خرید ولی وا ...

من ازاون ست صبحانه خوریای گرون نخریدم از اون زیر چوبیا خریدم بنظرم اقتصادی در میاددد . تو ذهنم پر از وسایل ادایی و با کلاسع ولی حساب بانکیم در حد شنبه بازاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیر گرفتم از ملی. شوهرم ملت دو ماه بعد سریع گرفت حیف واقعا پارسال با ۳۰۰ تومن خیلی چیزای بیشتری ...

نگران نباش منم امسال تیر بهم دادن دارم خرید میکنم واقعا پوله برکت داره

نگران نباش منم امسال تیر بهم دادن دارم خرید میکنم واقعا پوله برکت داره

چه قدر خوب

واسه من که تموم شد سریعا. تازه یه چند میلیونی اضافه روش گذاشتیم. 😂😂😂

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
من ازاون ست صبحانه خوریای گرون نخریدم از اون زیر چوبیا خریدم بنظرم اقتصادی در میاددد . تو ذهنم پر از ...

دوخط آخرت چقد منه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره واقعااا ببین تا خرخره تو قسط و قرضیم بعد هنوز تموم نشده ولی وام ازدواجم دیگه تموم شد دیگه به ا ...

عب ندارع عزیزم همه الان با قسطی بودن میتونیم خرید کنیم . اگ خورده ریزات هنوز موندن از وسایل آشپزخونه پیجایی ک با اسنپ پی کار میکنن از اونا خرید کن هرچی بخری تو چهار ماه قسطی میتونی پرداخت کنی

قبول میکنن ولی ضامن بازنشسته ب من گفتن دنگ و فنگ زیاد من همسرم ضامنم شد و یکی از اعضا خانواده شما می ...

ار دیگ همین کارو باید کنیم

مرصی ازتون

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مایکروفر یا تستر

خردکن

جارو شارژی

سرویس قابلمه ۲ تا

سرویس چینی پذیرایی

سرویس پلاستیک ک فوق العاده کامله و راضیم ازش مارک لیمون

سرویس چینی دم دستی

ساندویچ ساز چون اهل فست فودم

هواپز

غذاساز واجب نیست

آبمیوه گیری

همزن برقی

پلوپز و زودپز نخر

بند رخت

سرویس ملاقه

سرویس قاشق چنگال پذیرایی و دم دستی

پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️

مبارکههه .بقیشم جور میشع خدا بزرگه

توکل بر خودش😂😭

از عقد طولانیم دگ حالم داره بهم میخوره

چیشد ک واقعا سر سفره عقد بله گفتیم؟😂😂😂😫

😂😂😂 هر چی کم اومد بزار رفتی خونت از پول شوهر بخر

دقیقا.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

آسیاب ۲۴کاره نیاز نیست هم سنگینه هم جاگیر

پتو شور نیاز نیست پتو ها نازکن با لباسشویی قابل شستن ان

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.