2777
2789
اره کار خوبی کردی منم بانک ملت ثبت نام کردمدوتا ضامن شما دوتا ضامن هم همسرتمدارک شما اگه کارمند هست ...

ار جفتمون کارمندیم

ضامن بازنشستم قبول میکنن؟

خداروشکر ب شما باز زود دادن

کاش ب منم زودی بدن خاکبرسرا بگیرم تموم شه بره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من همین ماه با وامم میز نهار خوری گرفتن اونم کوچکی و سرویس خواب. به نظرم نیز نهار خوری واجب نیست. س ...

بسلامتی مبارک باشه ان شاءالله به دلم خوش ازش استفاده کنی سرویس خوابت چقد شد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آبجیم پارسال ازدواج کردسبزی خرد کن هیچ وقت بدردش نخورد چون داره سبزی اماده میخره🗿😂

اره سبزی خورد کن خیلی چرته خدایی کی حال داره س ساعت سبزی بخره بشوره پاک کنه خورد کنه😂

بسلامتی مبارک باشه ان شاءالله به دلم خوش ازش استفاده کنی سرویس خوابت چقد شد؟

فدات شم ممنون

۲۰۰ و خوردی

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
مبارک باشه عزیزم ولی مگسرویس چوب و نباید پسر بخره؟؟

شهر ما همه چی رو دختر میگیره 🫠

نه واقعا نمیشه. اصلا نمیشه ۳۰۰ تومن جهاز خرید. امسال واقعا نمیشه دو سال پیش اره میشد.

اره تا قبل جنگ هم میشد یجوری جم و جور کرد سبک و ساده خرید کرد اما بعد جنگ قیمت همه چییی خیلی رفت بالاااا

بروووو زودتررررر. اره بانک منم ملت بود چق اذیتم کردننن. اره دوتا ضامن میخاد

تف بشون

کلا از کارای بانکی بیزارم.

زورشون میاد وام بدن انگا از حقوقشون میخان بدن

قسطاش ماهی چنده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلی سخته عزیزم . نمیدونم با چ رویی این وام و میدن چ فکری میکنن مگمیشع جهاز خرید با این پول صدتا ضام ...

اره بخدا میشه خرید ولی اون خرید ک چ میدونم ست صبحانه خوری و.. نمیشه واقعا با این پول وام خرید ولی واقعا پوله برکت داره

وایییی مبارک باشه 😭😭چه مارکیییی

قربونت برم

پاکشوما سری جدیدش

نمیدونم بانک تاثیر داره یا نه ولی شوهر من ملت بود. ، دو ماه بعد ثبت نام گرفت من ملی بودم مهر پارسال ...

من پرسیدم گفتن ملی فایده نداره ملت بهتره گفتن ملی پرداخت وام ازدواجش کمه بیشتر رفته سمت وام های کارآفرینی و اینا من خودم ملت زدم

یا ابلفطل خیلی سخته ک 😭😭

اره واقعااا ببین تا خرخره تو قسط و قرضیم

بعد هنوز تموم نشده ولی وام ازدواجم دیگه تموم شد

دیگه به امید خدا.

من پرسیدم گفتن ملی فایده نداره ملت بهتره گفتن ملی پرداخت وام ازدواجش کمه بیشتر رفته سمت وام های کارآ ...

منم دیر گرفتم از ملی.

شوهرم ملت دو ماه بعد سریع گرفت

حیف واقعا پارسال با ۳۰۰ تومن خیلی چیزای بیشتری میشد گرفت

تف بشونکلا از کارای بانکی بیزارم.زورشون میاد وام بدن انگا از حقوقشون میخان بدنقسطاش ماهی چنده

وای اره کارای اداری خیلی رو مخه. اگ زیر 25سال باشی بهت 350 میدن قسطاشم ماهی سه و نیم