2777
2789
وام ازدواج چی؟ حداقل با وامت میتونی برقی هاتو بخری برقی های کوچولوتو . هرکدوم ی مارک گرفتم یادم نیس ...

بابا وام ازدواجو ک هنو نرفتیم پی کارش

برا تورو چن وقت بد ثبت نام دادن؟

مگ ب همین زودیا میدن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام ازدواجی هنوز بهت ندادن ؟

ن عزیزم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چیز های ضروری بخر مثلا قابلمه قابلمه یک دست و چنگال ب فرض 18 تا نمیدونم ظرف مرغ و گوشت و ست پذیرایی ...

قابلمه یه دست دم دستی خریدم اما یه دست هم باید جنس خوب بگیرم. یا مثلا سرویس چینی یا آرکوپال نمیدونم کدوم و جلو مهمون بزارم و ازش تعداد بیشتری بخرم

بابا وام ازدواجو ک هنو نرفتیم پی کارشبرا تورو چن وقت بد ثبت نام دادن؟مگ ب همین زودیا میدن؟

همون موقع ک عقد کردی سریع باید ثبت نام کنی چون خیلی دیر میدن مال من فک کنم هف ماه بعد دادن:/

همون موقع ک عقد کردی سریع باید ثبت نام کنی چون خیلی دیر میدن مال من فک کنم هف ماه بعد دادن:/

اها

چی بگم

اگ ی درصد وامم بدن فقط ضروریا رو میگیرم

بقیشو خودش بگیره

قابلمه یه دست دم دستی خریدم اما یه دست هم باید جنس خوب بگیرم. یا مثلا سرویس چینی یا آرکوپال نمیدونم ...

چینی خیلی سنگین بعدا موقع شستن اذیت میشی گرون هم هست سعی کن قیمت مناسب و شیک بگیری من خودم دارم جهیزیه میخرم بشقاب ارکوپال خردیم

اهاچی بگماگ ی درصد وامم بدن فقط ضروریا رو میگیرمبقیشو خودش بگیره

مدارک وامت رو و ضامن هات اماده کن ک اذیت نشی چند نفر جلوت هستن؟؟

دارن فشار میارن ب بانک ها ک زودتر وام رو بدن..کدوم بانک ثبت نام کردم؟