2777
2789
عنوان

آخه یعنی چیییییییییی

153 بازدید | 26 پست

من یه داداش بزرگتر دارم که 24 سالشه من کلا از نظر پوشش جلو خانم ها و بابام راحتم خب بقیه که خانم هستن مشکلی نیست تنها مردی که مشکلی باهاش ندارم هم بابامه خب یعنی چندان برام اهمیتی نداره که جلوشون با شورتک و نیم تنه باشم ولی من یه سری لباس تو خونه ای دوست دارم همشون در حد کراپ و شورتک هست دلم میخواد اونا رو بپوشم هی مامانم میگه تو داداش بزرگ داری یه جوونی هست😐 گناه داره !

از طرفی تختم هم دقیقا گذاشتن جلو در اتاق و هرکس رد بشه کاملا دید داره و تو هرجور بخوابی همه میبینن و حتی اجازه اینم نمیدن جای تخت رو عوض کنم یا در رو ببندم ! یعنی علاوه بر اینکه تو روز نمیتونم لباسی که میخوام بپوشم تو خواب هم نمیشه !!! خسته شدم

روانی شدم دیگه اه اه اهههههههههه

آقایون قبل از اینکه بهم درخواست بدن آدرس خونه مادرشون هم لطف کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شب موقع خواب در اتاقتون رو ببندید...دیگه فضای خواب و تایم خواب شخصی ترین چیز ممکنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب شب موقع خواب در اتاقتون رو ببندید...دیگه فضای خواب و تایم خواب شخصی ترین چیز ممکنه

نمیزارن در اتاق رو ببندم !

نمیزارن در اتاق رو ببندم !

وا چرا آخه؟ چقدر عجیب

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
با خانوادهات صحبت کن جسارت اینو داشته باش که بپوشی! و کم کم عادی شه براشون

این موضوع که میگه نه تو داداش بزرگتر داری گناه داره رو نمیتونم هضم کنم

من خودم پسرم و همیشه آرزوم این بوده ی خواهر داشته باشم یعنی دیگه با تصوراتش گریه میکنم

شاید چون من اینجوریم برام عجیبه و همه مثل هم نیستن ، ولی اگه ی خواهر کوچیکتر داشتم باهام دیگه صددرصد راحت بودیم و بهم محبت میکردیم و مطمعنم آنقدر دوسش داشتم که فقط مشکلاتش با من میگفت ، دیگه راحتی که بماند

برادر شما باهاتون چطوره ؟ راحتین با هم ؟ اگه میدونی که آدم درستیه با خودش حرف بزن ببین مشکلی نداره

وا چرا آخه؟ چقدر عجیب

خیلی عقاید تخمی و سمی دارن کلا آدم های ....هستن

معتقدن اگر کسی نخواهد کار بدی بکنه و پنهون کاری بکنه در اتاقشو نمیبنده!

یبار تو اتاقم آهنگ گذاشتم رقصیدم در هم بسته بود بابام اومد تو اتاقم کلی بحث کرد تهدیدم کرد که حق نداری در اتاق رو ببندی یبار دیگه ببندیش درو برمیدارم

ببخشید عزیزم جسارتاً شما مگه چندسالتونه که خانواده در این سطح کنترلتون میکنند؟ آخه مگه چه اتفاق عجیب و غریبی می افته اگر موقع خواب در اتاقتون رو ببندید؟

ببخشید عزیزم جسارتاً شما مگه چندسالتونه که خانواده در این سطح کنترلتون میکنند؟ آخه مگه چه اتفاق عجیب ...

۱۷ سالمه

کلا خانوادم کنترل گر هستند باورت میشه من تا این سن یبار نزاشتن برم بیرون ؟