2777
2789
عنوان

حاتم طایی

659 بازدید | 25 پست

حاتم طایی قبل از اسلام فوت کرد . دختری داشت به اسم سفانه که اونم زن بزرگواری بود برادری هم داشت به اسم عدی.

در یکی از جنگ های قبیله با سپاه اسلام سفانه اسیر میشه.

پیامبر ص مطلع میشه میگه ازادش کنید و به سلامت برسانیدش خونش چون سفانه به پیامبرص گفته بود دختر حاتم طایی ام

سفانه وقتی ازاد میشه میره خونه به عدی برادرش میگه

برو پیامبر ص بیین به نظرم ادم خوبیه برو ببینش اگه حرفم درست بود مسلمان بشیم

عدی میره پیامبر ص میبینه

پیامبر هم دعوتش میکنه خونه در راه خونه یه پیره زنی زیاد با پیامبر صحبت میکنه ..پیامبر هم با خوش روی جواب میده

و میرن خونه پیامبر عدی میبینه خونه سادس و پیامبر یه زیر انداز داره و اونم به عدی میده بشینه

عدی هم

وقتی میره خونه خودش به خواهرش میگنه برا سلطنت نیامده فلانی

مسلمان میشن و از فرماندهان سپاه امام علی ع میشه

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی

عشق محمد بس است و آل محمد

البته من در مورد اسلام آوردن فرزندان حاتم طلایی، ماجرای دیگه ای شنیده بودم

تورو آرزو نکردم، این یعنی نهایت درد/ خیلی چیزا هست توو دنیا، که نمیشه آرزو کرد...

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانیعشق محمد بس است و آل محمدالبته من در مورد اسلام آوردن فرزندان حاتم طلایی، ...

سلام استاد . محمد صالحم

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

اینجا رو زیاد جدی نگیر

اره چند تا سوال داشتم . پیام دادمم

شرمنده من اینجا هیچ درخواستی رو قبول نمی کنم

دشمنت شرممنده . میدونم متاهلی و بچه داری ابجی