دختر_خوشگل_بلا مدیر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 384 عنوان عاشقم 😭😭😭😭💔🔞 | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست تورو ب این روز عزیز صلوات بفرس اگ خوندی یدونه از خدا بخا علی عاسق من بشه اسمم فاطمه هس ...هم محله هستیم خیلی میخامش فقط نمیدونم میترسه چی نمیاد جلو تک تک سلول ها وجودم داره میفهمه ک اونم دوسم داره فقط چرا جلوونمیاد نمیدونم صلوات بفرس خواهش میکنمم 1405/05/21 | 23:59 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکشبنم عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 1252 تتورخدا چجوری نماز بخونیم من موقع اذان بیدار میشیم دعا کنم 😭😭😭توم دعا کن برام منم واست دعا کنم من از ساعت یک شروع میکنم تا اذان صبح بعدش فردا روزه بگیرم من نماز هم میخونم عاشقم شه
دختر_خوشگل_بلا مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 384 منم عاشقشم عاشق نه دیوونه بیا با هم نماز بخونیم امشب تتورخدا چجوری نماز بخونیم من موقع اذان بیدار میشیم دعا کنم 😭😭😭توم دعا کن برام منم واست دعا کنم
دختر_خوشگل_بلا مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 384 من از ساعت یک شروع میکنم تا اذان صبح بعدش فردا روزه بگیرم من نماز هم میخونم عاشقم شه ایاالله ایشالله تورخدا منم دعا کن بگو علی عاشق فاطنه بشه و بهش پیام بده
دخترکشبنم عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 1252 ایاالله ایشالله تورخدا منم دعا کن بگو علی عاشق فاطنه بشه و بهش پیام بده الهی آمین الهی آمین علیرضا عاشق ستایش شه بیاد باهاش حرف بزنه
دختر_خوشگل_بلا مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 384 دوستت نداره نمی ترسه پسری که یه نفرو بخدا براش کوه میکنه تورهدا چیکار کنم بدجوری دلم آشوب داره دارم میمیرم ازرعاسقی چیکاررکنم اون نمیدونه ولی من عاشق شدم بدجوری ای خدا مخصوصا امشب دلم داره میادددهنم از عاسقی
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 18769 تورهدا چیکار کنم بدجوری دلم آشوب داره دارم میمیرم ازرعاسقی چیکاررکنم اون نمیدونه ولی من عاشق شدم بدج ... چون شب خاصیه امشب عزیزم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
دختر_خوشگل_بلا مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 384 الهی آمین الهی آمین علیرضا عاشق ستایش شه بیاد باهاش حرف بزنه ایشالله حتما توم متو بگو من الان گریه م میگیره بگو علی ب فاطمه پیام بده😭 منم میکم علیرضا عاشق ستایش شه ایشالله