2777
2789
دقیقا آفرین همینجوری ام چند ساله

خب میگم چرا واکسن رو نمیزنید خیلی خوبه منالان چند ساله راحت شدم به شما پیشنهاد میکنم حتما واکسن رو بزنید تا اخر های شهریور وقت دارید

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر خیلی خوب تهران نمیشناسین؟

ما اصفهان هستیم. ولی برید داخل برنامه پذیرش ۲۴ یا سایت نوبت.آی آر ، بهترین پزشک ها که مردم بهشون مراجعه کردند و بر اساس بیماری یا مشکلی که داشتند مشخص شده هست . به نظرم اینجوری متونید پزشکی که بتونه کمک کنه را پیدا کنید

مگه دفع ویتامین از عوارض بیماری های خیلی مهمی میتونه باشه؟

دفع ویتامین یه بیماری هست که اون هم باعث بی جونی میصه . البته اینکه علت دفع ویتامین چی باسرا من هم نمیدونم ولی یکی از علت های بی حسی و بی جونی میتونه باش تا جایی که شنیدم. و خیلی هم مهمه . که شما فرمودید بر اساس ازمایش انگار دچارش نبودید

خب میگم چرا واکسن رو نمیزنید خیلی خوبه منالان چند ساله راحت شدم به شما پیشنهاد میکنم حتما واکسن رو ب ...

زیاد مریض نمیشم سرما هم نمیخورم

بیشتر اوقات دائما اینجوری ام چند ساله

خدا کافی ست.
ما اصفهان هستیم. ولی برید داخل برنامه پذیرش ۲۴ یا سایت نوبت.آی آر ، بهترین پزشک ها که مردم بهشون مرا ...

چندبار گشتم سر در نمیارن

ولی بازم تلاش میکنم میگردم یه خوب خوب پیدا کنم

خدا کافی ست.
چندبار گشتم سر در نمیارن ولی بازم تلاش میکنم میگردم یه خوب خوب پیدا کنم

حالا من هم یه پرسو وجویی میکنم اگه پزشکی که مد نظر باش بهتون معرفی میکنیم. فقط یه سوال احتمالا روی بدنتون به خصوص روس دست وپا ، جای کبودی هم وجود داره . کبودی هایی که بدون علت بوجود بیاد و بعد از چند روز از بین بره ؟

کبودی های سبز رنگ یا با رنگ بنفش

دفع ویتامین یه بیماری هست که اون هم باعث بی جونی میصه . البته اینکه علت دفع ویتامین چی باسرا من هم ن ...

خیلی ممنونم میتونم بازم بخوام که چکاپ بنویسن و اختصاصی پیگیری کنم.

خیلی از دلایل احتمالی رو خودم هم نگاه کردم ولی نفهمیدم

با هیچ کددم جور در نمیومد مثلا.

خدا کافی ست.
حالا من هم یه پرسو وجویی میکنم اگه پزشکی که مد نظر باش بهتون معرفی میکنیم. فقط یه سوال احتمالا روی ب ...

رو دستم نه ولی رو پاهام گاهی هست و نمیدونم به کجا خورده خیلی کمه

گاهی هم به مبل میخوره که میدونم خورده به مبل

خدا کافی ست.
زیاد مریض نمیشم سرما هم نمیخورم بیشتر اوقات دائما اینجوری ام چند ساله

حتما ویتامنبدنت کم شده یا قرص های نیرو زا بخور

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

رو دستم نه ولی رو پاهام گاهی هست و نمیدونم به کجا خورده خیلی کمهگاهی هم به مبل میخوره که میدونم خورد ...

ببینید این مسئه برای یکی از عزیزانم بود که با متخصص داخلی مطرح کردم . بدون اینکه دست یا پا به جایی بخوره ،به اندازه یه قاشق کبود میشد به رنگ سبز یا بنفش یا حتی مشکی و بعد از چند روز از بین میرفت . این علتش به خاطر کم خونی هست و کمبود اکسیژن که توسط خون منتقل میشه . باید یه سری ازمایش و بررسی ریه انجام بشه .

ببینید این مسئه برای یکی از عزیزانم بود که با متخصص داخلی مطرح کردم . بدون اینکه دست یا پا به جایی ب ...

یک خصیصه مهم که دو ساله دارم هم احساس سرما و حساسیت به سرما هست

مثلا تابستونه با کاپشن میخوابم اگر ی خورده سردم بشه

خدا کافی ست.
یک خصیصه مهم که دو ساله دارم هم احساس سرما و حساسیت به سرما هستمثلا تابستونه با کاپشن میخوابم اگر ی ...

ببینید این یه ویژگی مهم هست در افرادی که دچار کم خونی هستند . علت گرم بودن اعضای بدن ، وجود و گردش خون کافی در اون عضو هیت . وقتی بدن دچار کم خونی باش قلب باید بیشتر کار کنه یعنی تعداد ضربان قلب یکم بالا هست . و از اون طرف خون کافی به تموم اعضای بدن نمیرسه . خون کافی که نمیرسه در بعضی از اعضا کبودی ناخودآگاه بوجود مییاد و در بعضی اعضا بدن کلا احساس سردی بوجود مییاد . به همین خاطر شاید برادر یا خواهر شما در تابستان با تیشرت میخوابه . ولی شما باید به جز تیشرت یه لباس دیگه هم تن کنید .

رو دستم نه ولی رو پاهام گاهی هست و نمیدونم به کجا خورده خیلی کمهگاهی هم به مبل میخوره که میدونم خورد ...

ما برای یکی از عزیزانمون این جریان بوجود اومده بود.دیگه متخصص داخلی رفت و یه سری بررسی انجام دادن . حتی اسپیرومتری انجام دادن تا میزان ورود و میزان خروج اکسیژن به ریه بررسی بشه