2777
2789

اصطلاحا بدنتون بدون بنیه و قوت هست . سعی کنید که مواد غذایی یا اجیل جاتی یا مغزیجاتی مصرف کنید که قوت دارند.میدونم قیمت معزسجات گرون هست ولی سعی کنید ماهیانه به اندازه ۲۵۰ گرم مغزیجات مصرف کنید

اصطلاحا بدنتون بدون بنیه و قوت هست . سعی کنید که مواد غذایی یا اجیل جاتی یا مغزیجاتی مصرف کنید که قو ...

زیاد میخوردم فرقی نمیکرد الانم هفته ای یک بار ول وومن نخورم اصلا جون ندارم برای کاری

اصلا بعد از یه دوره ای بدنم خیلی پوکید

البته الان آجیل رو دکتر منع کرده برام حساسیت دارم.

خدا کافی ست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قدیما مثل شما بودم ولی الان نزدیک ۷یا ۸وسال واکسن انفالانزا میزنمکمی بهتر شدم و زیاد سرما همنمیخورم بعد من الان جدیدا میخوام سرما بخورم تابستکن ها سرما میهورم اگر مراعات نکنم الان امسال با دوتا بستنی فریزی که خوردم سرما خوردم بعد تا دکتر هم نرم و امپول نخورم و دارو نخورم خوب نمیشه خیلی بده شاید بدمون خیلی خیلی ضعیفه این شکلی میشیم بعد منم بیماری قلبی شما بیماری زمینه ای ندارید

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

زیاد میخوردم فرقی نمیکرد الانم هفته ای یک بار ول وومن نخورم اصلا جون ندارم برای کاریاصلا بعد از یه د ...

با متخصص داخلی مشورت کنید . البته نمیخوام ناراحت بشید . من دکتر نیستم . و فقط برای راهنمایی

این حرف را میزنم و نیازی نیست از هوش مصنوعی کمک بگیرید این صحبت من را . شاید بدن داره دفع ویتامین انجام میده . اگه بتونید با متخصص داخلی صحبت کنید احتمالا میتونه کمک کنه

من قدیما مثل شما بودم ولی الان نزدیک ۷یا ۸وسال واکسن انفالانزا میزنمکمی بهتر شدم و زیاد سرما همنمیخ ...

شما هم بی جون میشین و بی حال ؟

من همه چیزهای قوت دار میخورم نمیدونم چمه بارها آزمایش و سونو دادم هیچیم نبوده و دکترها نفهمیدن.

درسته من مثل گذشته جون و توان ندارم اصلا.گاهی تو کارهای خونه میمونم و بیشترشو همسرم انجام میده

خدا کافی ست.
با متخصص داخلی مشورت کنید . البته نمیخوام ناراحت بشید . من دکتر نیستم . و فقط برای راهنمایی این حرف ...

رفتم چکاپ کامل و متخصص داخلی زیاد رفتم

آزمایش ادرار هم دادم چیزیم نبود.

ولی ممنونم عزیزم اینم ممکنه باشه.

هیچ دکتری بهم نگفت کم خونی دارم.

ولی یکیشون گفت پایینه

خدا کافی ست.
من الان دوساله اسهالم یا یبوست واقعا دیگه از نظر روانی کم اوردم مکمل میخورم ی روز خوب میشم دوباره هم ...

من مشکلات جسمی و جانبی زیاد دارم

الان رو حساسیتم پرهیز غذایی دارم با کلی مشکلات و کار خونه و بیرون

دیگه واقعا رنگ و روم زرد شده نا ندارم بی جون تر شدم

خدا کافی ست.
رفتم چکاپ کامل و متخصص داخلی زیاد رفتم آزمایش ادرار هم دادم چیزیم نبود. ولی ممنونم عزیزم اینم ممکنه ...

کم تونی باعث کمبود اکسیزن میشه و کمبود اکسیزن باعث کمبود توانایی اعصای بدن هست. بازم پیگیر باشید

شما هم بی جون میشین و بی حال ؟من همه چیزهای قوت دار میخورم نمیدونم چمه بارها آزمایش و سونو دادم هیچی ...

اره مم بی جون بی حال میشم خیلی زیادو فقط دوست دارم بخوابم دراز بکشم

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز