2777
2789

پشت میمونم چون دستم شکسته🥲

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استاتر چند سالته ؟من ۲۵سالمه سال ۹۸کنکور دادم و ۹۹همش تنبلی کردم و نخوندم ،البته تستی ضعیف بودم ولی تشریحی بهتر بودم مثلا تا سال آخر معدلم ۱۹بود ولی نهایی ۱۸،الان خیلی به فکرم که امسال کنکور بدم ،چون تو کار آزاد هیچ ارزش و احترام و پولی نبود برام ،بنظرت بعد این همه سال چکار کنم اصلا نمیدونم جریان حذف شدن عمومیها ،نهایی ،و.. چیه خیلی دور شدم ،بنظرت چکار کنم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

استاتر چند سالته ؟من ۲۵سالمه سال ۹۸کنکور دادم و ۹۹همش تنبلی کردم و نخوندم ،البته تستی ضعیف بودم ولی ...

سلام عزیزم عمومی حذف شده سال بعد کل دوازدهم نهایی هستش و چهار تا درس عمومی یازدهم و زیست و شیمیش کلا میشه ۶۰ درصد کنکور

جوجه پرستار

سلام عزیزم عمومی حذف شده سال بعد کل دوازدهم نهایی هستش و چهار تا درس عمومی یازدهم و زیست و شیمیش کلا ...

ممنونم عزیزم ،شما میدونید چکار باید بکنم برای اینکه ترمیم کنم کجا درخواست بدم ؟بعد اینکه من تشریحی می خوب بود احتمال داره که بتونم تراز بالایی از نهایی ها بگیرم ؟هدفم فیزیوتراپی کرمان هست ،خیلی دور شدم از درس میترسم واقعا ولی این حسرت یک لحظه رهام نکرد تو این سالها ،شما چند سالتونه جسارتا

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

ممنونم عزیزم ،شما میدونید چکار باید بکنم برای اینکه ترمیم کنم کجا درخواست بدم ؟بعد اینکه من تشریحی م ...

باید مدرسه بزرگسال بریم برای ثبت نام تمدید فعلا مهلتش نیومده تو زمستون یا بهاره آینده اس ثبت نامش

همه که میگن نمره آوردن تو نهایی راحتتر از کنکوره دیگه پناه بر خدا

جوجه پرستار