من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نامزدم هفت ماه نامزدیم البته بگم سنش خیلی بالا بود مریض بود و اینکه پدرش فامیل هست مادرش غریبه است
راستش من باور نمیکنم
فامیل و این چیزا مهم نیست دیگه نامزد خودش فامیل هست
یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو
خیلی کارت اشتباه بود آدم وقتی ازدواج میکنه متعهد میشه توی سختی ها و آسونی ها کنار همسرش باشه الان همسرتون بیشتر از هر وقتی بهت احتیاج داره لطفا حضوری برو معذرت خواهی هم بکن
امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم اشتباه متوجه تاپیک شدین پدربزرگش ینی پدر مادرش فوت شده
آهان الان فهمیدم
وای خب زنگ بزن احوال پرسی کن
بعد یه متن تسلیت آماده کن تو ذهنت بهش بگو ...
اگ تونستی حضوری برو
امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس
چرا باور نمیکنی اینقد کارم عجیب بوده باور ندارم کسی
چون ما آشنا دور هم فوت کنه همه میرن
پدر مادر شوهر که از بستگان نزدیک هست که حتما باید بری
هم خودت و هم پدر و مادرت
مثلا عروس عمه ام پارسال پدربزرگ و دایی فوت کرد خانواده ما همه رفتن
یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو