2777
2789
عنوان

پشت کنکور

29 بازدید | 3 پست

سلام من سه ساله پشت کنکورم و 21سالمه سال کنکور شروع کردم اما دستوپاشکسته اصلا ارزشی نداشت سال اول و دوم پشت کنکوریم رو همش برنامه نوشتن گرفت وسواس گرفته بودم رو اینکه یکروز جا موندم پس باید برنامه رو از اول بنویسم سال سوم پشت کنکوریم که امسال بود من شروع کردم به درسخوندن اما علاوه بر جنگ و مشکلات اینترنت یه مشکلات دیگه هم برامون پیش اومد که کلا برا 3ماه که مهم ترین بازه قبل کنکورم بود نتونستیم بریم خونمون و من چندین بار تلاش میکردم بخونم اما واقعا تو ماشین ... نمیشد و متوجه شدم اون حرفا همش انگیزشی زرد بوده که هرجا هستی میتونی بخونی و... من نهاییاروشروع کردم اما چون صفر بودم نتونستم برسم خراب کردم یه هفته دیگه هم که کنکوره . اما من نمیتونم برم دانشگاه چون از اول تصمیم گرفتم رتبه خوبی بیارم که هم بتونم برم پزشکی هم اینده خودمو مادرم رو تضمین کنم من شرایط روحیم خیلی بده و فشار اقتصادی و روانی و فامیل داره دیوونم میکنه اما از طرفیم اگه نمونم ایندم نابود میشه بنظرتون ارزششو داره واقعا حس میکنم خیلی عقبم . پیر شدم دوستام هرکی یه هدفی گرفت همونموقع رفتن 🤕

بمون بخون

از الان به کنایه و نیشای دوباره خانواده و اطرافیان فکر میکنم مغزم ارور میده اما میدونم وقتی قبول شم همه اینا رو فراموش میکنن من نمیخوام مثل عمووداییو... برم ناخنکار شم یا دانشگاه ازاد رشته بی ارزشی یا ازدواج نمیتونم تحملش کنم اونموقع مرگو ترجیح میدم😟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از الان به کنایه و نیشای دوباره خانواده و اطرافیان فکر میکنم مغزم ارور میده اما میدونم وقتی قبول شم ...

به فامیل بگو اگه من میخواستم مثل خیلیا ول بگردم و رشته چرت بخونم خیلی وقت پیش میخوندم ،کدوم فامیل ؟! همون که بمیری هم به فکر اینن که غذایی که شام میدین چیه ، همون که بمیری هم بالا سرت نمیان فقط اسمشون هست