لیتاتا مدیر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست قراره برم اروپا ولی اصلا خوشحال نیستم نمیتونم از فکر اینکه از عزیزان و خانواده ام دور میشم بیام بیرونچرا همچین تصمیمی گرفتم😭دیگه تقریبا میشه گفت راه برگشتم ندارمکاش یکم بیشتر فکر میکردم واسه رفتن یا موندن من ادم تنها موندن نیستم.... 1405/05/21 | 09:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahahjkl عضویت: 1405/03/04 تعداد پست: 2435 میفهمم.اولش سخته.پسرخاله من ابان بعد از دوسال از کانادا اومده بود ایران میگفت توی هواپیما که میرفتم ... معایبش چیه
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 😐😐همه آدما قراره یک روزی دیر یا زود برن میخوای با دلتنگی آینده تو فدا کنی ؟ خداروشکر علم اونقدر پی ... از پشت گوشی حرف زدن خیلی فرق میکنه با کنارشون بودنهمش میگم مامان بابام تنها میمونن😢
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 همه اولش همینطورنمیری اونجا اینقدر لذت میبری که یادت میره جایی به اسم خاورمیانه اصلا وجود داشت وای نمیدونم فکرش عذابم میده
khanoomefelani عضویت: 1405/05/10 تعداد پست: 526 من هم تصمیمشو دارم ولی تنها فکرم فقط مامانمه خودم میتونم کنار بیام ولی اون از دوری خیلی اذیت میشه شاید زندگی؛ اون جشنی نباشه که تو آرزوشو میکردی ولی حالا که بهش دعوت شوی تا میتونی زیبا برقص...! کاربری قبلیم تعلیق شده...
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 چند سالته ؟ کدوم کشور ؟ برای تحصیل میری ؟ به خودت دلخوشی بده چند سالی برای تحصیل میرم و بر می گردم ب ... ۲۶ سالمه همسرم ایتالیا مهندسی میخونه منم قراره برم
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 غصه نخور حالا اگه خاسی شاید منم بیام😁✋ بیا من از خدامه اونجا تنها نباشم هیچکسو ندارم جز همسرم😩
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 برو خوش باشبعدا دیگه خودتم دلت نمیخواد برگردی هعی،،،امیدوارم
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 کدوم کشور میخای بریاحمقی اگر نرفتی اینجا نمون عاقل تو که داری میری قبل از رفتنت به ماهم یاد بده که ا ... فعلا ایتالیا،بعدا شاید سوییسوالا من بلد نیستم همسرم کارامو انجام میده من فقط دارم زبان میخونم که تافل بگیرم
3گلدختر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 3886 پیشرفت به قیمت دور بودن از عزیزان؟ چی بگم عزیزم شماکه تحمل دوری رونداری چرامیخوای مهاجرت کنی؟؟یه کاری کن نری دیگه خدایاتاابدوهمیشه شکرت♥️
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 میفهمم.اولش سخته.پسرخاله من ابان بعد از دوسال از کانادا اومده بود ایران میگفت توی هواپیما که میرفتم ... چقد خوب،ان شاءالله همیشه خوشحال باشهدکتری چی داره میخونه؟اره اونجاها به دانشجوری دکتری حقوق خوبمیدن
رزیاس1111 عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 8629 ۲۶ سالمه همسرم ایتالیا مهندسی میخونه منم قراره برم پسر عموی منم بورسیه شد هلند حدودا ۲۰ سال پیش با خانمش دوتایی رفتن که دکترا بگیره درسش تموم شد دو تا بچه آوردن انگار خیلی راحته و زندگی خوبی داره دیگه بر نگشتن الان اونجا استاد دانشگاهه
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 من هم تصمیمشو دارم ولی تنها فکرم فقط مامانمه خودم میتونم کنار بیام ولی اون از دوری خیلی اذیت میشه خیلی سختهههههه
لیتاتا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 79 چی بگم عزیزم شماکه تحمل دوری رونداری چرامیخوای مهاجرت کنی؟؟یه کاری کن نری دیگه نمیشه دیگه با کسی که اونوره ازدواج کردم باید برم😑واسه همین میگم کاش یکم بیشتر فکر میکردم
robinhot عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 654 بیا من از خدامه اونجا تنها نباشم هیچکسو ندارم جز همسرم😩 باشه با همسر خیالیت مشکلی ندارم😇😇مدارک چی میخاد