مثلا کانادا اون مونترال هستش خیلی سرده و اغلب نمیتونن برن زیاد بیرون درحدی که سریع برن و برگردن یا سریع سوار ماشین بشن.من دخترخالمم کاناداست پارسال خالم اینا زمستون رفتن کانادا بهش سر زدن میگفتن اصلا نمیشه مثلا ده دقیقه همینجور بیرون بمونی اینقدر که سرده زمستونش تازه اونا لباس مخصوص هم میپوشیدن.
الان اونجاها هم تورم هست و اونارو هم درگیر کرده هرچند به نسبت ایران خیلی کمتره.
مالیات میگیرن حتی برای چیزایی که به تو ربطی نداره مثلا پسرخاله من مجرده یه مدرسه دولتی نزدیک خونه اش هست باید یه پولی به دولت بده چرا؟چون نزدیک خونه اش مدرسه هست پس فردا بچه اش بره اونجا و از امکاناتش استفاده کنه.
و میگه اونجا مثل ایران مدرسه دولتیاشون قوی نیستن و میفرستن مدرسه های غیردولتی مثل ما که غیرانتفاعی داریم.
اون چون تنها مهاجرت کرده این براش مثلا اذیت کننده شده درحالی که دخترخالم با همسرش مهاجرت کردن راضی ترن.
ولی خب مثلا پسرخالم اومده بود ایران و پروازش قطر به شیراز بود میگفت اصلا از فرودگاه قطر که سوار میشی شیراز پیاده میشی کاملاااا تفاوت رو حس میکنی حتی توی همون هواپیما و فرودگاه و میگفت خیلی قطر خفن بود و حتما یه سفر میرم دبی و قطر و من اینجا با خودم گفتم خب لابد توی همین دانشجویی اینقدری داره که پاشه بیاد اینارو بگرده درصورتی که اگر ایران بود اصلا چنین امکانی براش فراهم نبود.