2777
2789
عنوان

مس تی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزای کافیین دار بخور ک بپره قهوه و چای بخور چنتا لیوان دوش بگیر

نسکافه خوبه؟ و چایی

قهوه ندارم

(( من زنده شدم ۱۴۰۵/۲/۱۵ )) اومدی اما دیدم دست تو سرده گفتی اون روز ها دیگه برنمیگرده 🖤مامانبزرگ🖤

خو پس بخاطر قلیونه

اها ممکنه چون بعدش خیلی کشیدم

چرا با مسکن خوب نشد و بعد از خواب سردرد گرفتم و تب و لرز

(( من زنده شدم ۱۴۰۵/۲/۱۵ )) اومدی اما دیدم دست تو سرده گفتی اون روز ها دیگه برنمیگرده 🖤مامانبزرگ🖤

توام خییییییلی کار زشتی میکنی سرزنش میکنی وقتی ربطی بهت نداره

من با شما نبودم دوست عزیز اولا دوما سرزنش نکردم راهکار دادم و یه نصیحت ب کوچکتر از خودم کردم همین و ضمنا شمام خییییییلی کار زشتی میکنی وقتی روت ریپلای نمیزنن حرف میزنی من با استارتر صحبت کردم نه شما پس احترام خودتو نگه دار🙏

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

کلا اینایی که مست میکنن خیلی سر پر بادی دارن

اقا ابجو خوردی روشم سیگار و قلیون چسبید

چرا روش چار تا چارتا قرص میخوری

نمیدونی مشروب با همه چی تداخل دارویی داره :/

اره اره الانم برو ۳ شات اسپرسو بخور

یه بست تریاکم بکش خاطره شه

بعد میگن چرا امار سکته تو جوونا زیاد شده

:/

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

آبجو مشروبه ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

عزیزم دعوات نمیکنم ❤️ فعلاً الکل و سیگار و قلیون رو دیگه مصرف نکن و استراحت کن. آب رو هم کمکم بخور، نه یکدفعه زیاد. چون استامینوفن هم خوردی، فعلاً بیشترش نخور و حواست باشه داروی سرماخوردگی دیگهای که میخوری استامینوفن نداشته باشه.

اگه سردردت خیلی شدیده یا گیجی، خوابآلودگی غیرعادی، استفراغ مکرر یا مشکل تنفسی داری، حتماً همین الان به یه بزرگتر بگو و کمک پزشکی بگیر. ❤️

🎸 «گیتاریست در حال پیشرفت :)»

کلا اینایی که مست میکنن خیلی سر پر بادی دارناقا ابجو خوردی روشم سیگار و قلیون چسبیدچرا روش چار تا چا ...

دقیقا

چه جراتی دارن بچه های الان

اسی زنگ بزن اورژانس بپرس ،یا هوش مصنوعی

حالا نکنه قهوه باهاش بدتر بشی