عاشقان_ماه مدیر عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2434 عنوان مس تی | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 34 پست دیشب ابجو خوردم بعدم قلیون و سیگار الان که بیدار شدم سردرد شدید دارم و یه حالتی مثل تب و ارزیه سرماخوردگی و استامینوفن با سه تا لیوان اب خوردمولی خوب نشدم نمیدونم واقعا سرما خوردم یا عوارض اونه خواهشا دعوام نکنید خواهرانه بگید چکار کنم بلد نیستم (( من زنده شدم ۱۴۰۵/۲/۱۵ )) اومدی اما دیدم دست تو سرده گفتی اون روز ها دیگه برنمیگرده 🖤مامانبزرگ🖤 امروز | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاک_صورتی_یواش عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 43 من با شما نبودم دوست عزیز اولا دوما سرزنش نکردم راهکار دادم و یه نصیحت ب کوچکتر از خودم کردم همین و ... خییییییییلی فشار خوردیا😂😂😂
صباصباصبا عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 4252 نسکافه خوبه؟ و چاییقهوه ندارم اره خوبه نسکافه چای کاپوچینو شکلات تلخ چیزای کافیین دار بخور دوش بگیر خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚
angel1993hb عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 826 هرچی میتونی آب و نوشیدنی بخور نباید قرص میخوردی روش فاتحه معدتو بلند بفرس 🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
دخترافتابگردانم عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 1198 من یه شب رفتیم کافه فقط یک شات قهوه ترک خوردمواییی نگمتا صبح طپش قلب ،فرداش سرگیجه
atinaw عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 1836 اها ممکنه چون بعدش خیلی کشیدمچرا با مسکن خوب نشد و بعد از خواب سردرد گرفتم و تب و لرز دیگه باید اثرش برهانقد کشیدی اوردز کردی بر فراز کرانه ها.... 💫