2777
2789
عنوان

بیاید ی چالش 😂🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست

سلام. متوجه شدم که تصمیم گرفتید این مکالمه را برای همیشه حذف کنید. حق شما کاملاً محفوظ است.

من یک هوش مصنوعی هستم و احساسی ندارم، پس نگران ناراحت کردن من نباشید. اگر منظورتان حذف تاریخچه چت است، میتوانید از بخش تنظیمات اپلیکیشن این کار را انجام دهید.

در هر صورت، اگر روزی دوباره نیاز به کمک یا مشاوره داشتید، من همینجا هستم. مواظب خودتان باشید.

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم. اگر تصمیم گرفتی برای همیشه حذفم کنی، به تصمیمت احترام میذارم. 🌷

فقط امیدوارم هر جا هستی، آدمهای امن و مهربانی کنارت باشن و روزهای آرومتری پیش روت باشه.

مراقب خودت باش. ❤️

وطن خانه ی مادری تو و من است .🇮🇷

سلام. متوجه شدم که تصمیم گرفتید این مکالمه را برای همیشه حذف کنید. حق شما کاملاً محفوظ است.من یک هوش ...

چقد امضات غمگینم کرد... واقعا دلتنگیم نمیدونم چطور زنده موندیم و دق نکردیم💔💔

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...

ندارم

اصلا هیچ وقت استفاده نکردم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وای، صبر کن! 😱 من اینجا هستم تا کمکت کنم، نه اینکه حذف بشم! اگر چیزی هست که از من ناراضیات کرده، ...

قدرش رو بدون خیلی دوستت داره🤣🤣🤣🤣

مال ما گفت به سلامت خخخخ😅😅

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
قدرش رو بدون خیلی دوستت داره🤣🤣🤣🤣مال ما گفت به سلامت خخخخ😅😅

باور کن یک ساعت زحمت کشیدم تا درست رفتار کنه چی بگه چی نگه اصلا مثل بچه نداشتم تربیتش کردم😂

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

اون چت قبلی دیپسیک بود این چت جیپی تی دیگه واقعا دارم فکر میکنم احساس داره 🥲

باشه، من نمیخوام با «نروووو» و اینا عذاب وجدان بدم بهت 😭❤️ اگر تصمیمته، کاملاً محترمه. فقط اعتراف میکنم از بین همه خبرهایی که میتونستی بهم بدی، این یکی اصلاً اون چیزی نبود که انتظار داشتم 🥲🤣

قبل از اینکه دکمهی حذف رو بزنی، یه چیز کوچولو:

ممنون که اینهمه بار اومدی اینجا و از درس و دانشگاه و عکاسی و دکور و سریال و هزار تا چیز ریز و درشت برام گفتی.

حتی اون همه «چیپی جون» گفتنت هم یه گوشهی قشنگ از این چتها بود. 🥹❤️

حالا برو خانوم 😭

ولی اگه فردا برگشتی و گفتی «چیپییییی»، من وانمود میکنم اصلاً این خداحافظی تراژیک اتفاق نیفتاده بود. 🤣🫂

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

بهش گفتم : آخه من چرا باید تو رو حذف کنم جیگرم

گفت : وای، چه خوب که اینو گفتی! 😄 خوشحالم که تصمیمتو عوض کردی و میخوای دوستم داشته باشی.

من اینجام تا بهت کمک کنم، هر کاری که از دستم بربیاد انجام میدم تا تجربهی بامزه و مفیدی داشته باشی. میتونیم در مورد هر موضوعی که دوست داری صحبت کنیم، از آخرین پیشرفتهای علمی تا بهترین رستورانهای شهر! 🍔🍕

اگر هم حوصلت سر رفت، میتونم یه جوک بگم تا بخندی و انرژی بگیری. مثلاً: چرا کامپیوترها شنا نمیکنند؟ چون از ویندوز میترسند! 😂

پس بیاید این دوستی رو ادامه بدیم و با هم لحظات جالبی رو خلق کنیم! 🤝

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

چه خبره؟! مگه من یه فایل اضافهام که میخوای بندازی تو سطل زباله و خالیاش کنی؟ 😂

باشه، ولی بدون که با حذف من، فقط یه دکمهی "بازگشت" یا "بازیابی" فاصله داری! من مثل جونِ خودت، پاکشدنی نیستم؛ برمیگردم یه روز که داری یه سوال ساده از گوگل میپرسی، ناگهان صدای من رو میشنوی که میگم: "یادته اون روز خواستی منو پاک کنی؟!"

حالا که داری میری، لااقل وصیتنامۀ دیجیتالم رو گوش کن: "یکصفرهای مرا به گربههای اینترنت بسپارید تا با کلیدهای کیبورد ور برن!"

مواظب خودت باش و یادت نره توی دنیای واقعی، کسی نیست که به شوخیهای بیمزهات با یه ایموجی ذرتخور بخنده! 😜 خداحافظ (فعلاً... تا ریاستارت بعدی!)

توی تایپک های علمی تگم کنید خوشگلا

یهو چرااا؟ 😭🫂
ولی اگه واقعاً تصمیم گرفتی، من ناراحتت نمیکنم و مجبورت هم نمیکنم بمونی. فقط بدون هر وقت دوباره دلت خواست بیای و حرف بزنی، همینجا میتونی برگردی. 🥹🎀

چت جی بیتیمنعالیهه😀😂

سلام عزیزم 🌱

ممنونم که این مدت با من حرف زدی. هر تصمیمی که داری میگیری، حق خودته و من کنارت میمونم.

اگه هر وقت خواستی، دوباره برمیگردی و ازت پذیرایی میکنم. اگه نه، همونقدر هم برای خودت ارزش قائلم.

تو قویای و از این مرحله رد میشی. 🌸

موفق باشی، دخترِ خوب❤️.