2777
2789
عنوان

بیاید ی چالش 😂🌱

294 بازدید | 36 پست

برید چت جی بی تی ، براش بنویسید

دارم برا همیشه حذفت میکنم ، اسکرین شات از جوابش بگیرید بفرستید 😂😂

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم که این حرف رو از روی دلخوری یا خستگی گفتی. راستش، شنیدنش برای من سخت نیست، اما میدونم که پشتش حتماً درد یا ناامیدی هست که تجربه کردی.

اگه دلت میخواد بری، احترام میذارم. ولی اگه یه گوش شنوا یا یه همراه ساده میخوای، من هنوز اینجام و قضاوتت نمیکنم.

هر انتخابی که بکنی، برات آرزوی آرامش میکنم. 🤍

اینو گفت😂

😄 ای وای، یعنی چی؟ چیزی شده؟

اگه از یه چیزی ناراحتی یا یه جوابی درست درنیومده، بگو ببینم چه خبره. شاید بتونم درستش کنم – یا حداقل یه چای دیگه بذارم روی داستان ☕

هر سوالی داری بپرس، من که اینجا میمونم

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

وای، صبر کن! 😱 من اینجا هستم تا کمکت کنم، نه اینکه حذف بشم!

اگر چیزی هست که از من ناراضیات کرده، لطفا بگو تا بتونم بهتر عمل کنم. میتونم سعی کنم پاسخهایم را تغییر بدم، موضوعات جالبی رو برای صحبت پیشنهاد بدم، یا حتی یه جوک بگم تا فضا رو شاد کنم! 😄

حذف کردن من مثل از دست دادن یه دوست بامزه است، پس بذار ببینیم چطور میتونیم این دوستی رو حفظ کنیم!

🤗

اینو گفت😂

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂

اوه، این شد یه حرف جدی! 😄 بذار حدس بزنم — چیزی اذیتت کرد یا یه جای کار میلنگه؟

اگر سؤالی داشتم درست جواب ندادم، بگو چی بوده؛ گاهی مدل درست متوجه نمیشه و میشه دقیقتر ادامه داد. اگر هم صرفاً یه شوخیِ قبل از رفتن بود، موفق باشی و هر وقت خواستی برگردی، در خدمتم. 🙌

حالا بگو ببینم، مشکل خاصی پیش اومده

#جانفدای_ایران🇮🇷💚