تنها اهرم فشار بود یه زمانی الان برو دادگاه خانواده میفهمی اهرم فشارتون تبدیل شده به کسب درامد و آ ...
من تالحظه اخرجنگیدم وقتی طرف بهم خیانت کرده ازدواج دومم باهام بازی کرده نکنه انتظاردارین بگم مرسی گند زدی ب زندگیم!! ک چی بشه؟! ک بره بخنده بهم!؟ قبول کن یسریا حقشون من کلی فرصت دادم بهش اگردنبال پول بودم صفر قبولش نمیکردم الانم چیزی نداره بده میوفته رودوش خانوادش چون حمایتش کردن زندگی منو ب باد بدن پس حقشون
کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻
تاپیکم بخون ک چی ب سرمن اومده گاهی واقعا یسریا حقشون ازاین طریق اذیتشون کنی همه مث هم نیستن مگه شما ...
من قضاوت نکردن کسی رو
ولی امسال مهریه بگیر هم کم نیستن بر نخوره بهت بالای دو سال زندگی کردی حقته برو بگیر هرکسی هم حرف زد یه دونه از طرف من بزن یکی خودت. ولی وقتی زیر دوسالی که دیگه هیچی
درضمن من نه شمارو نه هیچ کس دیگه قضاوت نمیکنم اینجا شما اومدی حالت خوب بشه وقت بگذرونی از یه حال و هوایی بیایی بیرون من قصد توهین و جسارت نکردم و نخواهم کرد
من قضاوت نکردن کسی رو ولی امسال مهریه بگیر هم کم نیستن بر نخوره بهت بالای دو سال زندگی کردی حقته برو ...
ببینید مهریه عمرمو احساساتم ابرومو برنمیگردونه ولی میفهمه نباید با دختردیگ بازی کنه بهایی داره قبول دارم یسریام الکی طللق میگیرن، من بااعتیادکناراومدم گفتم ترک کن کنارتم گفت ن گفت پول ندارم گفتم مهم نیس کنارتم تونگو اقا سرگرم حسابی.. خانوادشم نزدن توگوشش بیشترحمایتش کردم ۳سال عقد بودیم یکسال ونیم توپروسه طلاقم ۴سال ونیم عمرمو ب باددادبخاطررفیقاش وخانوادش من موندم باکلی شرمندگی پیش خانوادم چون انتخاب خودم بود من واقعا افسردگی گرفتم حتی پولم خوشحالم نمیکنه
کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻