2777
2789
عنوان

طلاق نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 54 پست
به نظر شما موارد مجاز برای طلاق چیه؟اینجا دیدم خیانت میگن طلاق

نظر پایینیمو بخون

من منظورم همچین مواردیه

چون بعضیا کلا ۲۴سالشونه مثلا

خیلی ساده گول میخورن با مشورت کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم به جز خیانت خیانت بنظرم هیچوقت قابل بخشش نیست

درسته

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

داشتم اینجا تاپیک نگاه میکردم این چند روز مثلا ینفر گفته شوهرم زشته _گفتن طلاق بگیر ینفر گفته شوهرم ...

مال منم نگاه کن عزیزم

حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید:)من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.

اینجا که معروف شده به جمله طلاق بگیر....

فقط میگن طلاق بگیر ولی از بعدش چیزی نمیگن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بنظرم باید وقتی طلاق بگیری که از شوهرت متنفر باشی و حاضر نباشی یکبار دیگه ببینیش

من کسایی رو میبینم گاها که طلاق گرفتن ولی باز با هم در ارتباطن با هم بیرون میرن مثل دوست دختر پسرا شدن

خب این مسخرست

یا نباید فکر کنی اون بیرون چه خبره ریختن برای من باید فکر کنی هر مردی بدی های خودشو داره و باید تحمل کنی

نظر پایینیمو بخون من منظورم همچین مواردیه چون بعضیا کلا ۲۴سالشونه مثلا خیلی ساده گول میخورن با مشورت ...

نه طعنه نبود حرفم کلا دوست داشتم نظرت بدونم من خودم نظرم به طلاق روی مردی هست که کتک میزنه

مال منم نگاه کن عزیزم

خوندم 🥲واقعا بنظرم خیلی دلیلت غیر منطقیه

میگی خیلی مرد خوبیه ولی دیگ دوسش ندارم

اخه بعضی جاها فقط خودمون نیستیم

اون پسر طفلک ک انقد عاشقته پس چی ک گفتی برات میمیره؟

همه ی اینا کارما دارن