2777
2789
عنوان

طلاق نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 54 پست
ببین طلاق یجاهایی خوبه ولی اینم بگم خیلی از خانما ازدواج میکنن برا تیبا همین دو ساعت پیش یه دختره بغ ...

همه اینطوری نیستن گاهی مهریه تنها اهرم فشار

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

همه اینطوری نیستن گاهی مهریه تنها اهرم فشار

تنها اهرم فشار بود یه زمانی الان برو دادگاه خانواده میفهمی اهرم فشارتون تبدیل شده به کسب درامد و آرایشگاه زنانه و تیبا

کاربر اقا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم 🥲واقعا بنظرم خیلی دلیلت غیر منطقیه میگی خیلی مرد خوبیه ولی دیگ دوسش ندارم اخه بعضی جاها فقط خ ...

ن دیگ دوسش ندارم

از اول اجباری بود برا همین نمیتونم🥲

حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید:)من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.

ن دیگ دوسش ندارم از اول اجباری بود برا همین نمیتونم🥲

اگ فکر میکنی قراره بعدا طلاق بگیری با یدونه بچه

همین الان انجام بده

ولی اگ فکر میکنی راه امیدی هست

با تراپی چیزی

انقدر ساده نگذر

صبر کن درستش کن...

وای تو واقعا حق داشتی خوشحالم ک ازون زندگی راحت شدی انشالله خوشبخت بشی❤

هنوز نشدم عزیزم بلاتکلیف نگهم داشته

تنها اهرم فشار بود یه زمانی الان برو دادگاه خانواده میفهمی اهرم فشارتون تبدیل شده به کسب درامد و آ ...

تاپیکم بخون ک چی ب سرمن اومده گاهی واقعا یسریا حقشون ازاین طریق اذیتشون کنی همه مث هم نیستن مگه شما شبیه شریک زندگی منی ک بقیه روقضاوت میکنی

تنها اهرم فشار بود یه زمانی الان برو دادگاه خانواده میفهمی اهرم فشارتون تبدیل شده به کسب درامد و آ ...

من تالحظه اخرجنگیدم وقتی طرف بهم خیانت کرده ازدواج دومم باهام بازی کرده نکنه انتظاردارین بگم مرسی گند زدی ب زندگیم!! ک چی بشه؟! ک بره بخنده بهم!؟ قبول کن یسریا حقشون من کلی فرصت دادم بهش اگردنبال پول بودم صفر قبولش نمیکردم الانم چیزی نداره بده میوفته رودوش خانوادش چون حمایتش کردن زندگی منو ب باد بدن پس حقشون

راهتو ادامه بده اصلا پشیمون نشو زن بازی ک دیدم نوشتی مغزم سوت کشید🫶🏻🥲

من هنوز بعد یکسال ونیم حال روحیم خوب نشده چون هربار بهم قول میداد ادم میشه خییلی باروانم بازی کرد هرکاری میکنم ببخشمش نمیتونم

تاپیکم بخون ک چی ب سرمن اومده گاهی واقعا یسریا حقشون ازاین طریق اذیتشون کنی همه مث هم نیستن مگه شما ...

من قضاوت نکردن کسی رو

ولی امسال مهریه بگیر هم کم نیستن بر نخوره بهت بالای دو سال زندگی کردی حقته برو بگیر هرکسی هم حرف زد یه دونه از طرف من بزن یکی خودت. ولی وقتی زیر دوسالی که دیگه هیچی

درضمن من نه شمارو نه هیچ کس دیگه قضاوت نمیکنم اینجا شما اومدی حالت خوب بشه وقت بگذرونی از یه حال و هوایی بیایی بیرون من قصد توهین و جسارت نکردم و نخواهم کرد

کاربر اقا

من تالحظه اخرجنگیدم وقتی طرف بهم خیانت کرده ازدواج دومم باهام بازی کرده نکنه انتظاردارین بگم مرسی گن ...

خوارد منم مثل شما ۱۴ سال زندگی کرد با دوتا بچه شوهرش خیانت کرد بهش

کاربر اقا

من قضاوت نکردن کسی رو ولی امسال مهریه بگیر هم کم نیستن بر نخوره بهت بالای دو سال زندگی کردی حقته برو ...

ببینید مهریه عمرمو احساساتم ابرومو برنمیگردونه ولی میفهمه نباید با دختردیگ بازی کنه بهایی داره قبول دارم یسریام الکی طللق میگیرن، من بااعتیادکناراومدم گفتم ترک کن کنارتم گفت ن گفت پول ندارم گفتم مهم نیس کنارتم تونگو اقا سرگرم حسابی.. خانوادشم نزدن توگوشش بیشترحمایتش کردم ۳سال عقد بودیم یکسال ونیم توپروسه طلاقم ۴سال ونیم عمرمو ب باددادبخاطررفیقاش وخانوادش من موندم باکلی شرمندگی پیش خانوادم چون انتخاب خودم بود من واقعا افسردگی گرفتم حتی پولم خوشحالم نمیکنه

خوارد منم مثل شما ۱۴ سال زندگی کرد با دوتا بچه شوهرش خیانت کرد بهش

خب همچین ادمایی رونبایدگذشت کرد بخدا انصاف نیس