2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 105 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که میگی نداری و ۲۴ماه یه سکه قراره بدی

همونم باید داشته باشه بده دیگه

اگه دوستش نداره خب طلاقشو بگیره بره با همون پسره ازدواج کنه

یا نصف مهریه شو بگیره

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

یه رسم مزخرف مهریه داریم که هیچکسم دست بردارش نیستبعدشم داداش منم همینجوری رفت تو دام یه دخترهدختره ...

من خودم مهریه آنچنانی دوست ندارم

اگه مشکلی وجود داره میخوام طلاق بگیرم چرا باید تمام مال و اموال اون پسر بدبخت رو که تو این اوضاع جون کنده بگیرم ببرم؟

مهریه در حدی باشه که بعد طلاق بتونم سرپا بمونم همین

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

همونم باید داشته باشه بده دیگهاگه دوستش نداره خب طلاقشو بگیره بره با همون پسره ازدواج کنهیا نصف مهری ...

اسی میگه الان برا سر کیسه کردن ازدواج میکنن میگم وقتی نداری ۲۴ماه یه سکه خیلی بعیده طرف برا دوسال یه سکه ازدواج کنه اونم دوسال دیگ ازدواج کرده رفته همون سکه هم قطع میشه

اره یه چیز الکیه حتی به نظرخیلیا توهین به زن هاست فاجعه ست

درسته

انتظار هم دارن با ۵۰۰ تا سکه حق طلاق هم بگیرن بعضیا😑

کسی که تو رو نخاد تو صدبار اونو نخواه...چه بهتر که زود ازش جدا شدی...ایشالله که مورد مناسب که همدیگر ...

بانو من تمام تلاشم کردم که زندگیمون درست بشه هرچند به تنهایی همه چی به دوش کشیدم ولی مردی که زندگیشو دوست داشته باشه این طور هست تمام تلاشش میکنه که کار به دادگاه نکشه ولی از یه جایی به بعد دیگه لگد میزنه به همه چی ای خانم برا هرچیزی میگفتم چای درست کن میگفت مهریه میگفتم غذا میگفت مهریه تا گفتم من برا زندگی التماس کردم و میکنم ولی برا مهریه گدایی هم کردم التماس نمیکنم

اسی میگه الان برا سر کیسه کردن ازدواج میکنن میگم وقتی نداری ۲۴ماه یه سکه خیلی بعیده طرف برا دوسال یه ...

دیگه دختره زندگی اسیو خراب کرده الانم میگه جهنم الضرر هر چند ماه یه سکه هم میگیرم