2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 105 پست
ببین بین زن و شوهر هی بحث و دعوا هست ولی دختری که ازدواج کرده اگر برا زندگی اومده باشه نباید بیاد تو ...

قبلش خبر نداشتی داداش که کس دیگه ای رو میخواست؟

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید از دید زنت ب موضوع نگاه کنی اما اگر واقعا اون بی دلیل نخواسته اره مقصره ولی اکثر مواقع من دیدم ...

ببین بین زن و شوهر هی بحث و دعوا هست ولی دختری که ازدواج کرده اگر برا زندگی اومده باشه نباید بیاد تو چشم شوهرش نگاه کنه بگه من زمان مجردی عاشق پسری بودم ببخشی اگر خیلی شکر خوردی جواب بله دادی با این وجود هم گفتم اشکال نداره کلی هزینه کردم برا زندگیمون با تمام وجود بیا باهم درستش کنیم گفت نه اصلا نمیتونم

کلا رسم اینه میگن مشکلی نیست ولی 😢😢😢ندونستم طرف برا زندگی نمیاد میخواد بیاد تمام مال و اموال شو ...

یه رسم مزخرف مهریه داریم که هیچکسم دست بردارش نیست

بعدشم داداش منم همینجوری رفت تو دام یه دختره

دختره بعد از عقد یهو گفت من شروط ضمن عقد میخوام حق حضانت فرزندو خروج ازکشورو طلاق و همه رو

داداشمم فهمید داره بازی میخوره طفلک خییییلی اذیت شد خیلیا کلا بهم ریخت ولی دختره رو مجبور کرد کل مهریه رو ببخشه و طلاهاشو برگردونه بعد طلاقشو داد

باورت نمیشه روزی ک طلاهارو تو محضر برمیگردوند یه تکه شو بیج جیبش قایم کرده بود که محضردار گفت نیستش بعد پرتش کرد اینور عین گداها😂😂😂

ببین بین زن و شوهر هی بحث و دعوا هست ولی دختری که ازدواج کرده اگر برا زندگی اومده باشه نباید بیاد تو ...

چ بگم والا اگ اینجور تو میگی هست خوشی زده زیر دلش

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀 یک عدد خردادی مهربون😍❤️

حتمن کاری کردی که جدا شده وگرنه هیچ زنی دلش نمیخاد زندگیش خراب بشع

هه شاید حق با شما باشه

میدونی گناه من چی بود؟ گناه من این بود زیاد بهش توجه کردم اهمیت دادم سوپرایزش میکردم که خوشحالیش رو ببینم ولی ضد حال میزد که حالم از خودمم بهم میخورد که چرا این همه مسافت رو با ذوق برم و ذوقمو کور کنه اره شاید حق با شما باشه

قبلش خبر نداشتی داداش که کس دیگه ای رو میخواست؟

گفت ولی گفت قول شرف میدم همه چی رو فراموش کنم ولی عقد کردیم میخواست با تهدید مهریه میگیرم ازت فلان و بیسان هرجور عشقش بکشه باهام رفتار کنه کلا نادیده بگیره

گفت ولی گفت قول شرف میدم همه چی رو فراموش کنم ولی عقد کردیم میخواست با تهدید مهریه میگیرم ازت فلان و ...

نمیدونم چرا دختر و پسرای خوب قسمت هم نمیشن💔

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.