2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 105 پست
دیگه بعداز عقد دوباره تکرار کرد بعداز عروسی با بی اهمیتی هاش بی توجهی هاش و بی محلی هاش

به نظرمن باتجربه ایی ک دارم میگم بهت هرچیو خرج کردی از حلقومش بکش بیرون و طلاقشو بده واسه خودت زندگی جدید بساز

اروپایو اسلامیو قاطی هم میکنن پسرام خیلیاشون ساده

همونن😂

تازه یه تاپیک بود میگفت داییش عاشق دختره شده دویست و خورده ای سکه و خونه به نامش و حق طلاقم میخواد

حالا خوبه همدیگرو میخواستن اما دختره کوتاه نمیومد

خداروشکر نذاشتن ازدواج کنن چیه این مسخره بازیا

بعد میگفتن نه خب اونم حق داره😑

خوشم اومد از طرز فکرتون اگه اینارو به کس دیگه ای میگفتم میگفت تو زن ستیزی🤣

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس با خیال راحت جداشو...چون تلاشت کردی ودینی به گردن نداری

بانو نه من شما رو میشناسم نه شما منو واقعا از،این بابت خیالم و وجدانم خیلی راحته چون صدمو گذاشتم مگر اینکه چیزی از توانم خارج بوده باشه

بانو نه من شما رو میشناسم نه شما منو واقعا از،این بابت خیالم و وجدانم خیلی راحته چون صدمو گذاشتم مگر ...

خداروشکر داداش خدا پدر و مادرتو نگه داره بخاطر تربیت شما

جدا بشید ایشالله یه دختری که لیاقت شمارو داره نصیبت بشه🙏🏻

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

هر جور کردم جورش می کنم ۲۴ ماه یک سکه رو خدابزرگه

همسرت احتمالا بعد عروسی طرف رو دیده دوباره فیلش یاد هندستون کرده چه میدونم با شما مقایسه کرده طرف رو شاید بنظرش سرتر بوده از شما ولی همون بهتر جدا شده

همونن😂تازه یه تاپیک بود میگفت داییش عاشق دختره شده دویست و خورده ای سکه و خونه به نامش و حق طلاقم م ...

خب وقتی ازدواج اسلامی میکنی که من مخالف صفرتاصدشم و مهریه میزاری خونه پشت قبالت میکنی ازون ور انواع حقوق زنای غربیم میخوای بعد تقی به توقی میخوره مهریه اجراطلاق خدافظ... من خودم ازدواج بدون مهریه و بدون احبار و باکمال شناخت و علاقه رو میپسندم کلا این مشکل فرهنگی و ریشه دار جامعه ست

یه رسم مزخرف مهریه داریم که هیچکسم دست بردارش نیستبعدشم داداش منم همینجوری رفت تو دام یه دخترهدختره ...

دقیقا منم تو همین وضعیتم شاید شما داداشت تو این وضعیت بوده بیشتر بتونی درک موضوع کنی

دقیقا منم تو همین وضعیتم شاید شما داداشت تو این وضعیت بوده بیشتر بتونی درک موضوع کنی

داداش من زرنگه درسته خیلی حالش بد شد بمیرم براش ولی دختره نگفت که کسیو میخواد این ولی به مامیگفت هرکیو میخواد بره به جهنم ... و کلا ولش کرد ۱۲۰ گرم طلاشرو ازش گرفت و طلاقش داد دیگه خرج تالارو عقد و اینارم حرومش کرد کثافتو