2777
2789
عنوان

عجیبههه🔞🔞🔞❌🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 55 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ترسناک اینه کلاس نهم خواستگار داشتی!

ترسناک تر اینه ک گریع کردم که قبول کنین من میخام 🤣🤣عقل درست حسابی نداشتم،ولی الان سنم مناسبه🥲

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
ترسناک تر اینه ک گریع کردم که قبول کنین من میخام 🤣🤣عقل درست حسابی نداشتم،ولی الان سنم مناسبه🥲

جدیی دخترر؟🤣🙄

من ۱۸ ام هی خاستگار میاد فقط یه کلام میگم نه رفتم از رفیقم مشورت گرفتم چطور خاستگار بپرونم نشسته باهام حرف زده مگه دیوونه ای ولی خب بیرون که میرم خل و چل بازی در میارم خاستگارا بپرن🤣🤦🏻♀️

مامان مطهرم 
تازه اول جوونیته برو عشق و حال

فک میکنم سنم اوکی شده و به اون بلوغ فکری رسیدم،فرهنگ شهر مونم زود ازدواج کردنه کلا،من ترشیده به حساب میام🤣

اممم فکر کردم زیر ۱۸ ایی میخاسم بگم دیوونه ای دختر ازدواج کنیاا😂🤦🏻♀️چی بگم والا مثلا اگه نیخای از ...

نه خدانکنع🤣🤦🏼♀️

فک میکنم سنم اوکی شده و به اون بلوغ فکری رسیدم،فرهنگ شهر مونم زود ازدواج کردنه کلا،من ترشیده به حساب ...

اینکه بلوغ فکری رسیدی عالیه و دوست داری شریک زندگی داشته باشی😁🥰ولی صرفا بخاطر ترشیدگی نکن

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

جدیی دخترر؟🤣🙄من ۱۸ ام هی خاستگار میاد فقط یه کلام میگم نه رفتم از رفیقم مشورت گرفتم چطور خاستگار ب ...

فرهنگ شهرمونم زود ازدواج کردنه،ولی کلی از اون دخترایی ک همش دنبال شوهرن نیستم ولی دلم شوهر میخاد 🤣🤣

اینکه بلوغ فکری رسیدی عالیه و دوست داری شریک زندگی داشته باشی😁🥰ولی صرفا بخاطر ترشیدگی نکن

شریک خووووب،نه پسربچه های ریقو🤣🤮