2777
2789
عنوان

عجیبههه🔞🔞🔞❌🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیبی ندارن که یه روش برای ازدواج کردن خدارا چه دیدی شاید قسمتت از توی این سایتاس

عزیزم نگو

به جاش بگو ی خاستگار خوب و سنتی به زودی برات میاد

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
عزیزم چادر بزار رو سرت مادرت هرجا رفت توهم باش برو هر خانمی میبینتتت میاد خاستگاریمن چادری نیستم ولی ...

اخه چادری نیستم 🤣🤣اتفاقا امشب مراسم دعوتیم چادر بپوشم؟🤣

اخه چادری نیستم 🤣🤣اتفاقا امشب مراسم دعوتیم چادر بپوشم؟🤣

اره اینبارو چادر بپوشب ار خاستگار بیاد حتا اگه قبول نکنی پنسند نکنی باز جلو خانوادت میتونی سرتو بالا بگیری ک عاقا منم خاستگار دارم🤧🤣

شریک خووووب،نه پسربچه های ریقو🤣🤮

ارههه🤣😂

ایشالله یه شوهر پاک و خوشتیپ و پولدار و خوش اخلاق نصیبت🥰🎀🩷😍

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

با وضعیت اقتصادی الان کسی ازدواج نمیکنهاونایی هم که قصد ازدواج دارن سنتی ازدواج نمیکنن

ولی تو شهر ما هنوز سنتی مرسومه،بعداز ی شکست عاطفی تصمیم دارم سنتی ازدواج کنم،اصلا قصد دوستی رو دیگ ندارم چون پوچ و توخالیه تهشم یارو ولت میکنه،فقط ازدواج سنتی

اره اینبارو چادر بپوشب ار خاستگار بیاد حتا اگه قبول نکنی پنسند نکنی باز جلو خانوادت میتونی سرتو بالا ...

🤣🤣ارههه دقیقا حس میکنم بابام کلا ناامید شده