2777
2789
عنوان

عجیبههه🔞🔞🔞❌🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسناک اینه کلاس نهم خواستگار داشتی!

ترسناک تر اینه ک گریع کردم که قبول کنین من میخام 🤣🤣عقل درست حسابی نداشتم،ولی الان سنم مناسبه🥲

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
ترسناک تر اینه ک گریع کردم که قبول کنین من میخام 🤣🤣عقل درست حسابی نداشتم،ولی الان سنم مناسبه🥲

جدیی دخترر؟🤣🙄

من ۱۸ ام هی خاستگار میاد فقط یه کلام میگم نه رفتم از رفیقم مشورت گرفتم چطور خاستگار بپرونم نشسته باهام حرف زده مگه دیوونه ای ولی خب بیرون که میرم خل و چل بازی در میارم خاستگارا بپرن🤣🤦🏻♀️

مامان مطهرم 
تازه اول جوونیته برو عشق و حال

فک میکنم سنم اوکی شده و به اون بلوغ فکری رسیدم،فرهنگ شهر مونم زود ازدواج کردنه کلا،من ترشیده به حساب میام🤣

اممم فکر کردم زیر ۱۸ ایی میخاسم بگم دیوونه ای دختر ازدواج کنیاا😂🤦🏻♀️چی بگم والا مثلا اگه نیخای از ...

نه خدانکنع🤣🤦🏼♀️

فک میکنم سنم اوکی شده و به اون بلوغ فکری رسیدم،فرهنگ شهر مونم زود ازدواج کردنه کلا،من ترشیده به حساب ...

اینکه بلوغ فکری رسیدی عالیه و دوست داری شریک زندگی داشته باشی😁🥰ولی صرفا بخاطر ترشیدگی نکن

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

جدیی دخترر؟🤣🙄من ۱۸ ام هی خاستگار میاد فقط یه کلام میگم نه رفتم از رفیقم مشورت گرفتم چطور خاستگار ب ...

فرهنگ شهرمونم زود ازدواج کردنه،ولی کلی از اون دخترایی ک همش دنبال شوهرن نیستم ولی دلم شوهر میخاد 🤣🤣

اینکه بلوغ فکری رسیدی عالیه و دوست داری شریک زندگی داشته باشی😁🥰ولی صرفا بخاطر ترشیدگی نکن

شریک خووووب،نه پسربچه های ریقو🤣🤮