2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

155 بازدید | 16 پست

سلام

پارتنرم دوس ندارم

کنترلگر و پارانوئیده

بار ها بهش گفتم که نمی خوامش ولی جدا نمیشه ازم و نمیذاره ازش جدا شم

واقعا دوسش ندارم حتی ازش متنفرم

وقتی بهش میگم جدا شیم تهدیدم میکنه که همه چیز به خانواده م میگه

یه کار اشتباه انجام دادم و مدرک جعلی محرمیت باهاش درست کردم

می خوام بدون اینکه خانواده م بفهمن ازش جدا شم

چکار کنم ؟

همش میگه همه چیز به خانوادت میگم الان زنگ میزنم به مامانت

الان میام مامانت ببینم و از هم جدا شیم و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا بگو زنگ بزن خودم همه چیو بهشون گفتم

یا برو پلیس فتا بگو تهدیدم میکنن و ول نکن پیگیری میکنن

خدایا مامانم حالش خوب بشه و سایه ی جفتشون روی سرم باشه .. من میدونم که تو معجزه مییکنی

تهدید اون خودش جرم حساب میشه، دفعه بعدی صداش رو یا پیامش رو حتما ضبط کن و بگو میری شکایت میکنی بخاطر تهدیداش، پسرا ۹۰٪ گنده گوزی میکنن تو این موارد اگر هم گفت که خانواده ت بفهمن حرفت بزنن بهتر از اینه یه عنتر همه ش تهدیدت کنه!

نقطه ضعف دادی دستش،بهش نفهمون ترسیدی ،بگو برو بگو،منم به جرم مزاحمت میرم شکایت میکنم همراه خانواده م، بعدم بلاکش کن ،سربسته به خانواده ت بگو جریانو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

نقطه ضعف دادی دستش،بهش نفهمون ترسیدی ،بگو برو بگو،منم به جرم مزاحمت میرم شکایت میکنم همراه خانواده م ...

یعنی با ترسم مقابله کنم و هر طور شده تمومش کنم ؟

خیلی میترسم خانواده م بفهمن

ولی واقعا خسته شدم از این رابطه

دوسش ندارم ، تایپم نیست ، نمی خوامش

پارانویید داره ، محدود گره ، کنترلگره

هر چی میگم میگه نه

میگم میخوام برم باشگاه یا مثلا یه ورزش رزمی مثل دفاع شخصی میگه نه حق نداری ، من واسه خودت میگم ، صلاحت میخوام تو این ورزشا اسیب میبینی ، اسیب ببینی من دق می کنم

میگم با دوستام میخوام برم بیرون ، میگه نه فقط با خودم

خواستی با دوستات خودم میبرمت بیرون و دنبالت میام از پشت که اتفاقی واست نیفته

حتی یه بار تولد دوستم بود و دوستم گفت دوس ندارم دوس پسراتون بیان فقط دخترونه

بعد موقع برگشت هم قرار بود با هم دوستانه بریم که پارتنرم گفت من بیام دنبالت یا از دنبال اسنپ بیام که مخالفت کردم گفت چی ازم پنهان می کنی و کلا اونشب زهرم کرد

میگم دوس دارم یه مهارت مثل ارایشگری یاد بگیرم برم سرکار و مستقل شم میگه نه ارایشگاه دوس ندارم

رشته مم مهندسی هستش و خب محیط کارم مختلطه ، میگه با محیط کار مختلط هم مخالفم

لفظی میگه برو سرکار ولی جاییکه شرایط مدنظر و مورد تایید منو داشته باشن ولی بار ها و بارها متوجه شدم تو ذهنش دوس داره و تصور میکنه من شاغل نیستم

میگم پس کجا کار کنم ؟ میگه پیش دوستم فعلا کار کن

رو لباس پوشیدنم کار داره میگه قد لباست حداقل باید رو زانوت باشه ، لباس جلو باز نپوشی ، صندل نپوشی و..

دیگه واقعا نمیفهمم چکاری رو دوس دارم خودم انجام بدم چکاری رو بر لج اون

انقد که همش نه میگه و محدودم میکنه

یکی از دوستای مجازی که ادم با شخصیتی هست و خانواده مم میشناسن یه بار میخواست منو ببینه و من به دوس پسرم گفتم کلی الم شنگه راه انداخت ، نذاشت برم ببینمش

کلی مورد دیگه که همش میگه نه و اگرم مخالف میلش عمل کنم زهرمارم میکنه یا داد میزنه یا تهدیدم میکنه یا دیوانه وار با سرعت رانندگی میکنه یا گریه میکنه و خودزنی میکنه

خسته شدم دیگه نمیکشم ، نصف جون شدم

من نمی تونم با همچین ادمی تو رابطه بمونم ، همچین دوس پسری نمی خوام

یعنی با ترسم مقابله کنم و هر طور شده تمومش کنم ؟خیلی میترسم خانواده م بفهمن ولی واقعا خسته شدم از ای ...

صادقانه بگم با این آدم پیر میشی و فقط روانت داغون میشه ،چندسال دیگه به خودت میای و میبینی علاوه بر وقت و انرژیت اعتمادت به جنس مخالف رو هم از دست دادی چون این آدم کاری میکنه که از هر چی رابطه س زده بشی ،آدم میره توی رابطه که آرامش بگیره و از تنهایی در بیاد اگه بخواد اینجوری محدود کنه ،آدم تنها باشه حالش بهتره که ،خیلی دختر عاقلی هستی که فهمیدی به دردت نمیخوره و ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س،اینکه میگی با سرعت زیاد رانندگی میکنه خودزنی میکنه این رفتارها از آدم نرمال و عادی در نمیاد ،طرف مشکل روانی داره ،و اینکه به زور و تهدید داره نگهت میداره قشنگ مهر تایید میزنه ،مگه دور از جون شما عروسک خیمه شب بازی هستی که حتی قدرت تصمیم گیری رو ازت میگیره و هر چی اون بگه باید بشه هر جا اون بگه باید بری ،مثلاً میخواد بگه از دوست داشتن زیادیه که اینجوریم نمیخوام اتفاقی برات بیوفته ولی این دوست داشتن بیمارگونه س و طبیعی نیست ،حتما حتماااااا کات کن چون اگه بخوای باهاش ازدواج کنی بر فرض این آدم فردا روز زنگ بزنه و شما حموم باشی میگه کجا بودی ،چرا جواب ندادی ،چیو ازم مخفی میکنی ،کی خونه اس،اگه مثلاً بخوای تنهایی بری خرید نمیزاره بخوای بری پیاده روی نمیزاره،روی همه چیت میخواد کنترل داشته باشه بعد به خودت میای میبینی دیگه این تو نیستی ،و جسم و روحی برات نمیمونه و یه افسرده میشی ،آدم مجرد بمونه خونه پدرش شرف داره تا بخواد وارد همچین رابطه ای بشه که سرتاپاش استرس و ناراحتیه،آدم میره توی رابطه تا حال دلش خوب بشه ،عزیزم از هیچی نترس و نقطه ضعف نشون نده ،نزار از این سمت بهت فشار بیاره،مرگ یبار شیون یبار،فوقش نهایت یکدرصد خانواده ت میخوان یه چک بزنن تو گوشت ،به خداوندی خدااا ارزششو داره من بودم میگفتم یدونه هم اونور بزنین،یه مدت میخوان محدودت کنن ،بکنن،بر فرض مثال چندماه ناراحتی بکشی خیلی بهتر از اینه که چندسالت رو با یه آدم روان پریش هدر بدی ،اصلا نترس و بهش بگو تو چرا؟خودم میرم به خانواده م همه چیو میگم چون وااااقعا خسته م و نمیخوام ادامه بدم و پی همه چیو به تنم مالیدم توام اگه بیشتر از این مزاحمم بشی مجبورم یجور دیگه اقدام کنم و شکایت کنم ،دیگه خوددانی ....خلاص ،درجا بلاک کن و منتظر جوابش هم نباش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

صادقانه بگم با این آدم پیر میشی و فقط روانت داغون میشه ،چندسال دیگه به خودت میای و میبینی علاوه بر و ...

من خیلی پشیمونم که باهاش وارد رابطه شدم ، اوایل خیلی خوب بود ولی بعد اون روش نشونم داد

به شدت محدودگر و کنترل کننده س

با خودم میگم الان اینجوریه وای بحال آینده خدایی نکرده باهاش بخوام ازدواج کنم

روز به روز بیشتر ازش بدم میاد

خسته م

واقعا روح و روانم تو این رابطه اسیب دیده

دقیقا حتی میخوام تنها برم پیاده روی یا خریدی چیزی نمیذاره میگه خودم میام دنبالت

وقتی هم اعتراض میکنم میگه تقصیر منه بفکرتم

حتی بهش گفتم ادم گاهی نیاز به تنهایی داره ، منم ادمم دوس دارم گاهی تنها راه برم

تنها برم بیرون

گفت نه ، وقتی وارد رابطه میشی دیگه تنهایی بی معنیه ، همه چیز دوتایی هستش

گفت خواستی تنها باشی بشین تو ماشین میام دنبالت هیچی نمیگم و تو فرض کن تنهایی

یا حتی خیلی قبل تر میگفت وقتی ازدواج کنیم فضای مجازیمون باید یکی باشه و تو یه گوشی باشه معنی نداره جداگانه فضای مجازی داشته باشیم حتی میگفت نمی خوام زیاد فضای مجازی استفاده کنی مخربه که بعدها حرفش تغییر داد یجورایی

و وقتی بهش راجب چیزی اعتراض می کنم میگه من مشکل ندارم مشکل از توئه که نمی تونی قبول کنی ادم وقتی وارد رابطه میشه باید چارچوب هارو رعایت کنه هر رابطه ای یه چارچوبی داره ، بهش میگم تو ، برا رابطه ت همه چیز جزء خط قرمزا و چارچوباته و من نمی تونم تحمل کنم رفتارت نرمال نیست

میگه مشکل از توئه ، تو باید بخاطر من خودت اصلاح کنی

حتی بارها تلاش کرد ارتباطم با دوستام قطع کنه بهشون بدبینم کرد

یا زهرمارم میکرد لحظات خوبی که گذروندم وقتی میفهمید با فلان دوستمم

میگفت وقتی وارد رابطه شدی عشق منی من به بقیه رابطه ها کار ندارم ولی تو حق نداری بدون من جایی بری

نباید رفیق باز باشی

پارتنر داری و فقط باید با همون باشی

واقعا دیگه به مرحله ای رسیدم که پی همه چیز به تنم کشیدم و میخوام ازش خلاص شم

دیگه نمی خوامش

هرروز میگم خدایا کمکم کن بدون دردسر ازش جدا شم

میگم خدایا غلط کردم نجاتم بده

من همچین ادمی نیستم ، نمی تونم با همچین ادم محدود گری کنار بیام

من خیلی پشیمونم که باهاش وارد رابطه شدم ، اوایل خیلی خوب بود ولی بعد اون روش نشونم داد به شدت محدودگ ...

خدا کمکت کنه عزیزم ،ان شاالله شرش کم بشه ،دختر عاقلی هستی که فهمیدی این رابطه یه مشکل اساسی و قابل حل نداره ،بعضیا چشمشون کوره و این رفتارها رو نشونه ی عشق میدونن..از خدا برات بهترینا رو میخوام