2777
2789

۵ بار چله گرفتم.یک بار خواب دیدم.

حاجت هم نگرفتم.

من آدم بی ادبی نیستم؛ولی 💩تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم میاد درخواست دوستی میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛ نه یه خاک بر سر مثل تو که تو سایت زنونه ول می چرخه.

خیلی دوست دارم بگیرم نمیدونم دقیقا چجوریه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منی که تنها امیدم بودم

میخوای بخونی یعنی؟

شما بخون.

خیلیا حاجت گرفتن.

بالاخره مصلحت و حکمت زندگی همه ادما که مثل هم نیست.

ازدواج من جور نشد.

ولی خیلی دخترا با این چله ازدواج کردن

من آدم بی ادبی نیستم؛ولی 💩تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم میاد درخواست دوستی میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛ نه یه خاک بر سر مثل تو که تو سایت زنونه ول می چرخه.

تو تاپیکام توضیح کاملش هست

ممنونم عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله به زودی زود حاجتروا بشید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
میخوای بخونی یعنی؟شما بخون.خیلیا حاجت گرفتن.بالاخره مصلحت و حکمت زندگی همه ادما که مثل هم نیست.ازدوا ...

برای ازدواجت گرفتی یا برای ازدواج با یه ادم خاص؟

گدای در خانه حسینم❤
خوابت خوب بوده؟هر پنج بار خواب دیدی؟

بار اول خواب دیدم فقط.

خواب دیدم تو یک حرمی که نمیدونم حرم کی بود؛دنبال یه دختر بچه با چادر سفید دارم راه میرم و چادرش گرفتم که گم نشم.

میخوای بخونی یعنی؟شما بخون.خیلیا حاجت گرفتن.بالاخره مصلحت و حکمت زندگی همه ادما که مثل هم نیست.ازدوا ...

من برای مشکل پسرم میخوام یعنی یک معجزه ی واقعی باید بشه نمیدونم چکار کنم

خدایا توروخدا😓 دخترای نازم♥فرشته😘 فاطیما🥰