2777
2789
برای ازدواجت گرفتی یا برای ازدواج با یه ادم خاص؟

نه ادم خاص نه.

ولی خواستگاری که معیارام داشته باشه.

اینایی که بعد چله اومدن واقعا ادم من نبودن💔

من آدم بی ادبی نیستم. ولی 💩💩 تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم؛ میاد درخواست میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛نه بی شخصیتی مثل تو💩

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من برای مشکل پسرم میخوام یعنی یک معجزه ی واقعی باید بشه نمیدونم چکار کنم

بخون.توکل به خدا

من آدم بی ادبی نیستم. ولی 💩💩 تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم؛ میاد درخواست میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛نه بی شخصیتی مثل تو💩

میفهمممن ادمی که میخوام میاد ولی جور نمیشه

برای ازدواج میخونی؟

نمیدونم.

بعضی وقتا واقعا حس میکنم ازدواج فقط خدا باید بخواد.

ما داریم اصرار بیهوده میکنیم

برای ازدواج میخونی؟نمیدونم.بعضی وقتا واقعا حس میکنم ازدواج فقط خدا باید بخواد.ما داریم اصرار بیهوده ...

اره

دقیقا منم دارم به همین میرسم

وگرنه مگه میشه اینهمه نذر و نیاز هیچ ننیجه ای نداشته باشه

واقعا خسته ام

گدای در خانه حسینم❤
ارامش نمیخوام فقط درمان پسرم میخوام 😭

عزیزم ناامید نشو.

شما شروع کن به خوندن.

ارهدقیقا منم دارم به همین میرسموگرنه مگه میشه اینهمه نذر و نیاز هیچ ننیجه ای نداشته باشهواقعا خسته ا ...

انگار خدا میخواست بهم بگه که اگر خیلی اصرار داری ؛الان میتونی با اینا ازدواج کنی.اگرم نه پس صبر کن.

غصه نخور.

امیدوارم بهترین ها قسمتت بشه

انگار خدا میخواست بهم بگه که اگر خیلی اصرار داری ؛الان میتونی با اینا ازدواج کنی.اگرم نه پس صبر کن.غ ...

اره شاید

بنظرم حاجت میگیری

من دیگه فقط میخوام کسی که قسمتم نبست سر راهم قرار نگیره

خیلی دردش بیشتره

ترجبح میدم هیچ کس نیاد

گدای در خانه حسینم❤
میخوای بخونی یعنی؟شما بخون.خیلیا حاجت گرفتن.بالاخره مصلحت و حکمت زندگی همه ادما که مثل هم نیست.ازدوا ...

من چند بار چله گرفتم برای ازدواجم،البته بیشتر نایب گرفتم،خواستگار میومد اما جور نمیشه،حکمتش چیه؟