2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 3646 بازدید | 650 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جدی بیاین یه راه بدین خودمو بلولونم تو دل عمم🤣🤣 @جناس@بهار2124@ابروکمونی4

مامانم عروس عمش شده عمشم داره حکومت میکنه😂منوداداشمم شدیم نوه ی خواستنی عمش نیازبه کاری نیست امیرخودش میدونه چیکارکنه عمه هاهم عاشق برادرزادشونن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

مامانم عروس عمش شده عمشم داره حکومت میکنه😂منوداداشمم شدیم نوه ی خواستنی عمش نیازبه کاری نیست امیرخو ...

وای عمم واقعا خوبه😭😂

بعد عمم میشه دختر خاله مامانم شوهرش میشه پسردایی مامانم برا همین کلا باهم خیلی جوریم😂

سکوت

اسم داره دست شما درد نکنه

خاهش میکنم

حالا اینو بگین رئیس و بنیان گذار گروه کیه😂

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...یا خاص علی له روژ تنگ کمکمان بکه،بومه نذرت افرین😘حسودیل دور ورمان چنگ بنه قرگیان خفیان بکه درد له مالم یا خاص علی 😘

وای عمم واقعا خوبه😭😂 بعد عمم میشه دختر خاله مامانم شوهرش میشه پسردایی مامانم برا همین کلا باهم خیل ...

مثل فک وفامیلای منی که😂خدایی نکرده اگه یه نفربمیره انگار۱۵نفرردن اگه ینفرعروسی کنه انگار۱۰نفرعروسی کردن نسبتای فامیلی ماهم همینقدپیچیدست

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

وای دقیقا😭😂

مثلاشوهرخاله من هم پسردایی بابامه هم پسرعموی مامانم بعدیه دخترخالم شده زن داداش همین شوهرخالم مامان شوهرخالم میشه دخترخاله مامانبزرگم وجاری مامانبزرگم وزن داداش این یکی مامانبزرگم بعدعمم شده عروس داداش شوهرخالم

امیدوارم قاطی نکرده باشی ومتوجه شده باشی شوهرخالم چنتانسبت بامن داره🤣🤣

شوهرخالت به تنهایی خاندانته🤣🤣🤣

فقط منویکی دونفردیگه وصلت فامیلی نداشتیم بقیه همشون نسبت های اینطوری دارن😂