2777
2789
عنوان

شال مبل

145 بازدید | 12 پست

مبل هام رنگ روشن هستن زود کثیف میشه هروز تمیز میکنم و از رنگش هم خوشم نمیاد شال مبل بگیرم بندازم خوب میشه یا کلا مبل هام عوض کنم

واسه مبل ۷ نفره چقدر هزینه شال مبل هست؟ کسی اطلاع داره

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

پولش داری عوض کن کن بخوای راحتی بخری 100میلیون میخواد فقط مبلا و میزش

شال مبل هم بستگی به انتخابت داره ما برای مبل هشت نفره حساب کردیم 10تومن میخواد

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عوض کن

تجربه شو داشتی؟ منظورم مثل روکش کل مبل رو بگیره نه اینا که کنار مبل پهن میکنن

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

پولش داری عوض کن کن بخوای راحتی بخری 100میلیون میخواد فقط مبلا و میزششال مبل هم بستگی به انتخابت دار ...

یکی انتخاب کردم راحتی ۵۰ تومن بود

شوهرم میگه فعلا صبر کن خونه خودمون بسازیم بعد وسایل نو کن اونن معلوم نیست کی بسازه

شال مبل هم منو اذیت میکنه یکم بشینم روش و کشیده بشه قلمبه میشه و یجوری اذیته خیلی هم خوشگل نیست

ممنون عزیزم که تجربه تو گفتی 🌹

یکی انتخاب کردم راحتی ۵۰ تومن بود شوهرم میگه فعلا صبر کن خونه خودمون بسازیم بعد وسایل نو کن اونن معل ...

اون جنس بدشون بوده تو بخوای بخری چیزی میخری برای یه عمر داشته باشی نه شش ماه بعد بدی سمساری

راست میگن اون زمان بهتره کم کمش تو اسباب کشی اسیبی نیست اگه زمین یا خونه دارید میخواید بسازید خورد خورد برید جلو به نفعتونه

اون جنس بدشون بوده تو بخوای بخری چیزی میخری برای یه عمر داشته باشی نه شش ماه بعد بدی سمساریراست میگن ...

درسته حق با شماست

ممنونم که نظرتو گفتی 🌹

فعلا دست نگه میدارم تا رفتم خونه خودم کل سرویس چوبا عوض میکنم که همشون یک دست و یک رنگ باشن ببینم خونه مون چجوری هست که با توجه به متراژ و محیط یکی خوب انتخاب شه

درسته حق با شماستممنونم که نظرتو گفتی 🌹فعلا دست نگه میدارم تا رفتم خونه خودم کل سرویس چوبا عوض میکن ...

خواهش میکنم

انشاالله که هرچی خیره پیشاپیش مبارک باشه وسایلا و هم خونتون تاباشه شادی توش برپا باشه