2777
2789
عنوان

خودکشی

153 بازدید | 44 پست

قصد انجام کاملشو نداشتم صرفا خواستم امتحان کنم ببینم میتونم یا نه میخواستم دار زدنو امتحان کنم چون حس میکردم پنکه میوفته ولی خب فهمیدم محکمه خیالم راحت شد

تجربه جالبی بود اون لحظه به یکی از اقوام که جوون بود همین کارو کرد و فوت شد اومد تو ذهنم و ارزوهام جلو چشمام رد شد انگار مغزم میخواست بگه نه زندگی هنوز اونقد سیاه نیست که نشه زندگی کرد کل این سالا رو مرور کردم همه سختی هایی که کشیدم زرای اینکه بتونم متفاوت باشم متفاوت هم شدم دیگه روانی شدم متفاوتم الان از یه طرفم حسم این بود تهش چند دقیقه عذابه و بعدش دیگه برای همیشه میری از اینجا و لااقل از عذاب هایی دنیایی خلاص میشی اون لحظه به خانوادمم فکر کردم ولی حس خاصی نداشتم نسبت بهشون

حس عجیبی بود تا حالا همچین حسیو نداشتم شما امتحان نکنید چون الان گردنم درد میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متنفرم از کسایی که برای جلب توجه خودکشی میکنن و باعث دردسر پزشک و پرستارا و ضایع شدن حق بقیه بیمارا میشن!

مخصوصا از زنایی که ۴ تا اسیدفولیک میخورن برا ترسوندن شوهرشون میگن قرص برنج اصللل خوردیم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

من خودم شخصا تنها دلیلی که تا الان خودکشی نکردم این بود که تو اینستا یه جمله دیدم نوشته بود تنها عذابی که میکشن کسایی که خودکشی میکنن اینه که زندگیشونو میبینن و میبینن چقدر روزای فشنگ منتظرشون بوده و حس پشیمونی بهشون دست میده نمی دونم من خودم شخصا آرزوی مرگمو میکنم و از خدا می خوام زودتر خلاصم کنه ولی هنوز به درجه خودکشی نرسیدم و امیدوارم هیچ کسی نرسه و هیچ کسی قضاوتشونم نکنه چون یه لحظه به آدم جنون دست میده

لطفا ادمایه مزخرف و متوهم ریپ نزنن🎀

فعلا روش خوبی پیدا نکردم متاسفانهبعدم فکر نمیکنم تو به بدبختی من باشی ادامه بده زندگیتو

مشکلات من برای خودم بزرگه من خودم بین تمام روش ها همین دار زدنو پیدا کردم که قطعیه

من برای جلب توجه نمیخوام من قبلا ۱۳ تا قرص اهن خوردم هیچیم نشد چجوری ۵ تا میخواستن خودکشی کنن🤣🤣

من شمارو نگفتم به طور کلی منظورم بود

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
متنفرم از کسایی که برای جلب توجه خودکشی میکنن و باعث دردسر پزشک و پرستارا و ضایع شدن حق بقیه بیمارا ...

من برای جلب توجه نمیخوام من قبلا ۱۳ تا قرص اهن خوردم هیچیم نشد چجوری ۵ تا میخواستن خودکشی کنن🤣🤣