2777
2789

من دبیرستان شاهد بودم. خب سوال کلیه! ممکنه معلم خوب باشه ممکنه نباشه، برای من مثلا خوب نبودند.

ساعت تعطیلی هم مثل باقی دبیرستانها

برای ما چادر اجباری نبود فقط باید حجاب رو رعایت میکردیم که اونم فقط حرفش بود و تذکر میدادند اینجوری نبود که زور کنند حتما موها رو بدی داخل

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~امشب همه در حال خضوعند و خشوع؛ تازه غمشان میشود از صبح، شروع؛ هر کس به دعایی شده مشغول، ولی؛ زینب شده ذکرش "مکن ای صبح طلوع"🥲~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن. گذشت اون زمان که ننه قلی، ننه گلی رو توی اتوبوس میدید و مادر رو ببین دختر رو بگیر بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی فرقی نداره با مدرسه دولتی زمان ما ساعت دو تعطیل میشد

خوبیش اینه وقت تدریس زیاد میزارن تقویتی زیاد میزارن معلمای خوبیم میارن

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من دبیرستان شاهد بودم. خب سوال کلیه! ممکنه معلم خوب باشه ممکنه نباشه، برای من مثلا خوب نبودند.ساعت ت ...

فکر کنم آشنامون داره راهنمایی میره بنظرم

خودم هیئت امنایی خوندم ولی دوستم میگفت چادر اجبار نیست موهات پشت نباید بیرون باشه جلو هم نباشد خیلی عقب باشه

کوچولو سایتم🤗

اونجا تجربه نداشتم ولی دیدم اجباریه ک باید با چادر برن..سختگیرن

اینجا دراین حد رو میدونم چادر اجبار نیست هرکی خواست میزاره باید درحد حجاب باشه موهات پشت بیرون نباشه جلو هم خیلی بیرون نباشه

کوچولو سایتم🤗

من شاهد خوندم

اصلا مثل چیزی که میگن نیست

ما بچه هامون موهاشون بیرون بود هم جلو هم پشت فقط گهگاهی تذکر میدادن

حتی اواخر تینت ملایم و ژل ابرو و اینا هم میزدن

دبیرامون هم خیلییی خوب بودن جز مدرسه ی تاپه تو شهر ما

بچه های فوق العاده درسخون

ولی یسری سهمیه دارن که ممکنه بعدا که نتایج کنکور میاد بخوره توی برجکت

مثلا یکی با معدل ۱۹ بدون سهمیه قبول نشده باشه و یکی با معدل ۱۵ پزشکی قبول شده باش

که اونم اصلا مربوط به مدرسه نیست و بخاطر ناعدالتی های کنکوره

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱