2777
2789
عنوان

تیرگی‌زیربغل

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 59 پست
چشم در اومد تا خوندم خواهر 😑 

وای عاره چرا اینطوریه😅

نزدیک هم نزدیک هم خخخخ

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حناخیس کن یک ساعت ب شکل خمیرشل میشه بزن نواحی تیره بعدیک ساعن ونیم صبرکن بعدبشور رنگ حناتا یک هفته م ...

خخخ ابن یه ریسکه اوندیو حناش خییلی خوب بود نرفت تا یه ماه 😆

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   

و اینکه خیر موم سرطان سینه نمیاره با چند بار استفاده 

دیگه برای عروسیت حتما اینکارو بکن

و کژمئنا انقدر شیو کردی سیا شده برای عروسیت برو اپلاسیون کامل ارزششو داره

و اگه بعد ها تونسی برو کلینیک اتریسا لیزر کن زیر بغلو ۲۰ میگیرن سر زانو ۱۵ 

حناخیس کن یک ساعت ب شکل خمیرشل میشه بزن نواحی تیره بعدیک ساعن ونیم صبرکن بعدبشور رنگ حناتا یک هفته م ...

واقعا جواب میده یعنی؟؟

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
خخخ ابن یه ریسکه اوندیو حناش خییلی خوب بود نرفت تا یه ماه 😆

میره حنایی ک من گرفتم فوق العاده هست ازرنگ و بوش ولی رفت حداکثر یک هفته میمونه من ک جواب گرفتم کشاله رونم سیاه شده بود ولی الان روشن شده

به خاطر سفیدی اونجات حالشو بردی؟! :/

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت