2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی خوشحالم که بگن دندونپزشکی قبول شدی

ایشالا عزیززممم ولی مثلا خب اون خوشی یه تایمی سرتو گرم میکنه نمیدونم نگاهم اینطوری شده که خیلی همه چیز برام فانیه

😻😻
ایشالا عزیززممم ولی مثلا خب اون خوشی یه تایمی سرتو گرم میکنه نمیدونم نگاهم اینطوری شده که خیلی همه ...

قربونت برم مرسی اره خب زندگی همینه هر بار یه هدف بزار جلو خودت که حوصله سر نره

من چن سال قبل کلی رویاوهدف داشتم

الان ک خوابیده بودتوعالم خوابووبیداری ازخودم بدم میومد که چراخوابیدم چراهدف ندارم شاغل نیستم درامدندارم همه فرصتام سوخت من اهل مقایسه نیستم ولی دوراطرافم اینقدخانم های سن پایین کسب درامدمیکنن وهدف دارن ک غبطه میخورم هووووف

خدایا!من یاغی نیستم✋

تا 22 سالگی نمیدونستم چی میخوام هی عجله میکردم برای همه چی.. فکر میکردم مسابقست و من دارم عقب میمونم .. اما الان میدونم چی میخوام. هیچ عجله ای هم برای رسیدنش ندارم.. یاد گرفتم از مسیر لذت ببرم و اگه نشد هم ناراحت نشم و دوباره شروع کنم

اگه دیدین تو تاپیک پربازدید کامنت گذاشتم لایک نکنید.. خسته شدم

تا 22 سالگی نمیدونستم چی میخوام هی عجله میکردم برای همه چی.. فکر میکردم مسابقست و من دارم عقب میمونم ...

حالا چی میخوای

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
حالا چی میخوای

هنر و زندگی و آرامش.. بنظرم وقتی قلب آدم به خدا نزدیک میشه خدا رو تو همه چیز میبینه زندگیش خیلی بهتر پیش میره و از تک تک جزئیات و لحظات زندگیش لذت میبره . امیدوارم همیشه در همین مسیر بمونم

اگه دیدین تو تاپیک پربازدید کامنت گذاشتم لایک نکنید.. خسته شدم