2777
2789
من چن سال قبل کلی رویاوهدف داشتمالان ک خوابیده بودتوعالم خوابووبیداری ازخودم بدم میومد که چراخوابیدم ...

واقعاکار خیلی مالی نیست ، اصلا وقتی برات نمیزاره بمونه

😻😻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم. هم دلم امنیت خونه رو میخواد هم دلم میخواد دور دنیا بگردم. هم حال ندارم هم باید درس بخونم. هم نمیخوام ازدواج کنم هم وقتی رابطه موفق و خوب میبینم قلب قلبی میشم. هم حوصله بچه ها رو ندارم هم بچه ناز میبینم دلم میخواد گازش بگیرم. چه وضعیه آخهههه

من دقیقا نمی دونم دارم با زندگیم چکار میکنم 😂 اول مهر ترم جدید دانشگاهم دوتا بچه کوچیکم دارم هدف دارم اما توان ادامه دادن ندارم

سردرگمم 🙂 مذکری که تو نی نی سایته به زنای متاهل درخواست میده مرد نیست یه انگل اجتماعه آقایون درخواست دوستی ندید اعلان های نی نی سایتم الکی زیاد میشه به تاپیک هام جواب ندید به پاسخ هام تو پاپیک های دیگه ریپلای ندید

دوست دارم مهاجرت کنم

تو ایران دارم کار میکنم، زبان میخونم و سرمایه جمع میکنم

فعلا هدفم برای حدود ۵ سال آینده همینه که بتونم مهاجرت تحصیلی کنم ، ازدواج و پارتنر داشتن فعلا جز برنامه هام نیست ولی اگه آدم مناسب و هم راستا پیدا کنم خوشحال میشم

کار هنری هم دارم یاد میگیرم برای درآمد و سرگرمی

گیجی هم که فک می کنم همه داریم

منم. هم دلم امنیت خونه رو میخواد هم دلم میخواد دور دنیا بگردم. هم حال ندارم هم باید درس بخونم. هم نم ...

منم همینممم، چرا باید همه چی تو دهه 20 باشه اخه ، بعد تو این موقعیت جغرافیاییی

😻😻