2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 47 پست

من تا ده روز شایدم بیشتر ورم داشت ابروها و پلکم

همش انگار قرینه نبود الان تقریبا ۲۵ روز میگذره هنوزم پوسته داره

ولی خیلی قشنگ شده

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اونو دفعه بعد که میری ترمیم درست میکنه

یکم فکر کنم باهام لج کرد آخه یه ساعت داشت ازم عکس میگرفت خیلی بهش گفتم صورتم کامل نباشه و کسی نشناسه منو بعد وقتی تموم شد شوهرم گفت بهش زنگ بزن عکسارو نزاره کانالش زنگ زدم گفن من اینهمه وقت گذاشتم و...

از اینم نگرانمicon که خوب درست نکنه

خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من تا ده روز شایدم بیشتر ورم داشت ابروها و پلکم همش انگار قرینه نبود الان تقریبا ۲۵ روز میگذره هنوزم ...

همون اول راضی بودید؟من از همون اول زد تو ذوقمicon

یکم فکر کنم باهام لج کرد آخه یه ساعت داشت ازم عکس میگرفت خیلی بهش گفتم صورتم کامل نباشه و کسی نشناسه ...

اشکال نداره ترمیم رو میری جای دیگه اگه طرف همچین ادمی هست ولی اون که نمیاد کارشو خراب کنه چون هر مشتری با خودش چند تا مشتری دیگه میاره و ارایشگرا هم اینو خوب میدونن

همون اول راضی بودید؟من از همون اول زد تو ذوقم

نه افتضاح بودم

سیاه و پهن بود ابروهام تا ده روز اینجوری وحشتناک بودم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اشکال نداره ترمیم رو میری جای دیگه اگه طرف همچین ادمی هست ولی اون که نمیاد کارشو خراب کنه چون هر مشت ...

خدا کنه آخه میترسم جای دیگه قبولم نکنن

نه افتضاح بودم سیاه و پهن بود ابروهام تا ده روز اینجوری وحشتناک بودم

من اول مهر باید برم سر کار

یعنی تا اونموقع درست میشه؟۱۷ شهریورماه ترمیم دارم البته اگه انجام بده بعد از ترمیم هم زشت میشه؟

من اول مهر باید برم سر کاریعنی تا اونموقع درست میشه؟۱۷ شهریورماه ترمیم دارم البته اگه انجام بده بعد ...

کسایی که برای ترمیم اومده بودن هم بازم همون کار قبلی رو براشون انجام داده بود تازه میگفتن دردش بیشتر از قبل شده

به من گفت یک ماه بعد باید بیای برای ترمیم

اشکال نداره ترمیم رو میری جای دیگه اگه طرف همچین ادمی هست ولی اون که نمیاد کارشو خراب کنه چون هر مشت ...

گلم بعد از ترمیم هم مثل الانه؟

من خیلی اذیت شدم

تو دو هفته ی اول انگار هر دقیقه تیغ فرو میکردن تو ابروهام

مرتب پماد میزدم

بله دقیقا یکماه بعداز شما حالا قرینه شدهمال من تاج یکیش کمتر از اونیکیه

خودم حس میکنم دنباله ی یکیشون یکم کوتاه هتره ولی اطرافیانم میگن نه خیلی طبیعی و قشنگه