2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

175 بازدید | 47 پست

شنبه انجام دادم

تا چند روز طول میکشه طبیعی و عادی بشه؟

خیلی ناراحتم انگار یه نفر دیگه شدم.انگار با همون ابروهای کم پشت چهره ام بهتر بود.انگار چشمام قشنگی خودشونو از دست دادن.icon

خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا یه هفته صبر کن بهتر میشهمیشه عکسش بزاریاخه منم میخام انجام بدممم

درست تحقیق کردی؟کاش ابروهای خودم پر پشت بودن

انگار شدم رئیس شرطه های تو مختار نامهicon شرمنده عکس نمیتونم

من انجام داده بودم گلم اره چند روزه اول اینطوره بری حموم بیای بعد سه روز میبینی انگار هیچی نکردی یه جورایی سکته رنگ اتفاق میفته بعدش رفته رفته رنگ میاد بالا و طبیعی تر میشه اصلا غصه نخور همه اولش همین حس رو دارن خیلی کمرنگ تر میشه

من انجام داده بودم گلم اره چند روزه اول اینطوره بری حموم بیای بعد سه روز میبینی انگار هیچی نکردی یه ...

خدا خیرت بده

طبیعی میشه؟

من انجام داده بودم گلم اره چند روزه اول اینطوره بری حموم بیای بعد سه روز میبینی انگار هیچی نکردی یه ...

الان راضی هستید یا ریمو کردید؟

خدا خیرت بدهطبیعی میشه؟

اره گلم اگه لابلای موهات کشیده و زیاد روی پوست نبرده خیلی عالی میشه بعضیا حالت ابرو رو عوض میکنن قیچی میکنن و رو پوست میکشن اون بعدا خیلی بد دیده میشه

الان راضی هستید یا ریمو کردید؟

من رو پوستم کشیده اخراشو اصلا دوس ندارم ولی اونایی که ابروی خودشون کاور کردن عالی شده.. نه ریمو نکردم باردارم بعدا انشالله اخراشو ریمو میکنم... ولی با این وجود قیافه ام خیلی تغییر کرده و از قبل بهتر شده نگران نباش

اره گلم اگه لابلای موهات کشیده و زیاد روی پوست نبرده خیلی عالی میشه بعضیا حالت ابرو رو عوض میکنن قیچ ...

لابلای موها هست ولی خوب تاج ابرو خالی بود

و ابروها رو قرینه درست نکرده

اره گلم اگه لابلای موهات کشیده و زیاد روی پوست نبرده خیلی عالی میشه بعضیا حالت ابرو رو عوض میکنن قیچ ...

حس میکنم اشتباه کردمicon خیلی دلم میخواست مثل ابروهای طبیعی و قشنگ باشه و تابه تا نباشه ولی نشد