2777
2789
عنوان

کنکور هنر

82 بازدید | 12 پست

سلام ممنون میشم کمکم کنین واقعا بین دوراهی سختیم

من رشتم تجربی بود و بزور خانوادم رفتم با اینحال درس و نمرات همیشه خوب بود و معدل بالایی داشتم . ولی همیشه از همون بچگی عاشق هنر بودم و استعداد فوق العاده داشتم دلمم میخواد همیشه راه زندگیمم به همین وادی ببرم، این دو سال اخیر مدام به این فکر میکردم که کنکور هنر بدم و به خودم قول دادم که دانشگاه هنر تهران دولتی قبول بشم چون به کمتر از اون اصلا راضیم نیستم یا فرهنگیان هنر شرکت کنم مثلا . ته دلم هدفم این بود که بتونم به نحوی از طریق هنر اپلای کنم برم ایتالیا مثلا. کلا برم اینجا نمونم . از طرفی امسال سال آخر دبیرستانم و کنکور دارم. ینی همین هفته دیگه. با خانواده و مشاوره هم حرف زدم. خب اونا میگفتن رشته های هنری درآمد نداره و سخته و اینا .. ولی تجربی اگه بری رشته های پیراپزشکی قبول شی بازم سرکار میتونی بری .. ولی آخه بازم با خودم میگم این اون چیزی نیست که من میخوام، واقعا برای مثال پرستاری بقدری شغل سخت و طاقت فرسایی که حد نداره، میدونم بعدا پشیمون و افسرده میشم . میگن میتونی هنرتم خب کنارش ادامه بدی ولی رویا من چیز دیگه آیه. بنظرتون ریسک کنم و یه سال سختی ارزشش رو داره بمونم پشت کنکور برای هنر و علاقم؟ یا نه بخونم برای تجربی و قید همچیو بزنم با اینکه واقعا بزور میخونم و حالم ازین رشته و آدماش بهم میخوره ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم من خودم هم نظری بودم هم هنرستان و تغییر رشته دادم

ولی فضای آکادمیک هنر اصلا اینی که فکر میکنی نیست و واقعا مدرک دانشگاهی توی هنر خیلی ارزشی نداره و تو رو برحسب مهارتت میسنجن و تو دانشگاه چیز خاصی یاد نمیگیری اگه خودت آموزشگاه رفته باشی

و زندگی فقط علاقه نیست

مسیر شغلیت رو مجبوری جوری انتخاب کنی که درآمد و جایگاه اجتماعی داشته باشی . حالا با یکم علاقه که بتونی ادامه بدی نه عشق خاصی

هنر خیلی سخته تا به درآمد برسی

و اپلای برای هنر فوق العاده سخت

و مدرک دانشگاهی هیچ اهمیت نداره تو باید پورتفولیو و عکس کارهات رو نشون بدی و فوق العاده حریف های قدری داری که از سنین خیلی کم تو این زمینه دارن کار میکنن

موفق باشی

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

منم دقیقا مثل تو بودم.. از همون یازدهم میگفتم میخوام برم هنر خانوادم نذاشتن گفتن تجربی بخون برو پیراپزشکی بعد هنر رو ادامه بده.. سال اول کنکور پرستاری قبول شدم و رفتم ولی بعد دو ترم واقعا حالم داشت از وضعیتم بهم میخورد چون دوست نداشتم کلا هرچیزی که مربوط به پزشکی و بیمارستان باشه رو.. با وجود ی سری سختی هایی که داشت انصراف دادم و رفتم کلاس نقاشی و خیاطی.. مزون زدم و طراحی میکنم.. و 24 سالمه و راضیم که پرستاری رو ادامه ندادم و میخوام سال بعد کنکور هنر بدم و برم دانشگاه تا بیشتر یاد بگیرم

بخون برای تجربی وقتی ۳۰ سالت شد به این فکر میکنی کاش جیبت پول بیشتری داشت

بله خب به این موضوع خیلییی فکر میکنم و واقعا درآمد مهمترینه اما با دلم چیکار کنم . این سه سال برام اینجوری بود که فقط انگار بین کساییم که نه مثلشونم با هدف و انگیزه خفن برای پزشکی و اینا مثلا . همشم احساس میکردم به این جمع تعلق ندارم میترسم اگه تجربیم ادامه بدم آخرش هیچی نشم و بیشتر گند بخوره توش

برو دنبال علاقت عزیزماگه در این حد از تجربی متنفری قبولم بشی انصراف میدیچقدر اسم پروفایلت قشنگه

مرسی عزیزم♥︎

راستش خیلی دوست دارمم خیلی بهش فکر میکنم کار هر روزمه . دیگران هم خیلی تشویقم میکنن ولی پدر و مادرم .. میدونم نگرانمن و خوبیمو میخوان. ولی خب میترسم درآمد نداشته باشم و دستم توی جیب خودم نره اینم برای خیلی مهمه

مرسی عزیزم♥︎راستش خیلی دوست دارمم خیلی بهش فکر میکنم کار هر روزمه . دیگران هم خیلی تشویقم میکنن ولی ...

اگه میخوای به درامد برسی باید بری شغل آزاد

شما نمیتونی از راه تحصیلی به درامد برسی چه به تجربی علاقه نداری . و یک مسیر طولانی رو میخوای طی کنی

میگی برم درس بخونم که بتونم کار کنم به درامد برسم اما علاقه هم ندارم.

وقتی علاقه نداری چطور میخوای درسارو پاس کنی؟

ظرفیت روانی خودتو از دست میدی فقط به درامدم نمیرسی آخرش.

تنها راهش اینه بری سمت مشاغل ازاد که بدون استفاده از درس خوندن بتونی به درامد برسی ظرفیت روانیتم هدر نمیره.

مگه اینکه بخوای برسی سمت پرستاری و پزشکی که اونموقع ارزشش رو داره.

البته اگه هم درسات خوبن شیمی فیزیک زیست اینا

درست نمیشه غصه بخور

اگه میخوای به درامد برسی باید بری شغل آزادشما نمیتونی از راه تحصیلی به درامد برسی چه به تجربی علاقه ...

بله کاملا متوجهم چقدرم قشنگ راهنمایی میکنین

من به تدریسم علاقه دارم .. بنظرتون برم فرهنگیان هنر ؟ چون میگم هم حقوق معلمی به عنوان دختر برام خوبه بد نیست هم شغل راحت و شیرینیه و هم هنر که علاقمه هردو درکنار همن بنظرم راضیم میکنه

سلام عزیزم من الان تاپیکت رو دیدم

راستش من و دوستام اکثرا هنرستان بودیم و هممون درامد داریم و اتفاقا اگه دانشگاه هنر بری خیلی به نفعته چون علاقه و ذوقشو داری

بخوام راجب شغل بگم... یکی از دوستام گرافیک خونده زده تو کار چاپ لیبل برا محصولات غذایی یکی دیگم با همین گرافیک تو شرکت کار پیدا کرده

یکی از دوستام سینما میخونده توی تئاتر تونسته فیلمبردار بشه یا یکی دیگه فتوگرافیک میخوند الان تو آتلیه ها عکاسه

یه نفر دیگه تربیت بدنی میخوند علاوه بر اینکه رتبه کنکورش ۲ رقمی شد، هم مربی باشگاه شد هم برند لباس ورزشی زد

یا خودم طراحیدوخت بودم دیزاینر و مربی لباس عروس شدم

یه دختره هم میشناختم نقاشی میخوند الان روی اینه چوبی و صندوقچه چوبی و یسری وسیله های چوبی نقاشی میکنه میفروشه کنارش انلاین شاپ لوازم نقاشی زده هر از چند گاهیم ورکشاپ اموزش نقاشی میزنه

میدونی فقط خواستم بهت بگم هنر خوندن و کار پیدا کردن فقط و فقط بستگی به ذوق و علاقه خودت داره که تو داریش