2777
2789
عنوان

فیمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 109 پست
نه قدرتمند تر از من فک نمیکنن،قدرتمند تر از من هستن.وقتی زورِ مرد و زن برابر نیست چطور شغلشون برابر ...

چرا فقط گیر دادی به زایمان ؟

خب فمنیست که توی یک چیز خلاصه نمیشه، برای دوران زایمان هم حقوق برابر برای شما و مسولیت بیشتر برای همسرت تعریف میکنه

شما خیلی محدود داری سوال میکنی یا نظر میدی، من تا جایی که اطلاعات دارم بهتون انتقال میدم ولی حتما خودتون هم مطالعه کنید

دقیقا فمنیست یک بحثش راجع به دوران بارداری خانمهاست، یعنی میگه وقتی یک جفت انسان (توجه کن نگفتم زن و شوهر گفتم یک کاپل یا یک جفت مزدوج چون اینجا دیگه بحث آقا یا خانم نیست که شما داری این دو جنسیت رو باهم قیاس میکنی بحث حقوق مدنی هست) اقدام به بارداری دارن و حتی در دوران پسازایمان باید حقوق و تدابیری براشون سنجیده شه

یعنی برای خانم در دوران بارداری باید مرخصی با حقوق از محل کار و برای آقا هم مرخصی استعلاجی تا پایان زایمان و نقاهت همسر داشت باشه جون باید در دوران بارداری همسرش به امور خونه و بیرون خونه رسیدگی کنه

تدابیری برای پسازایمان یعنی مهد کودک رایگان، حقوق شهروندی برای مادران تازه زایمان کرده و....

خیلی جامع تر هست و باید مطالعه کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما الان خانم. وزنه بردار، ورزشکار، خانم. مکانیک و کلی خانم های قوی دیگه داریم قرار نیست همه خانم ها ...

حرفش خیلی آسونه و رویاییه

ولی در عمل مگر همه ی مردا اینو میپذیرن؟

انقد ادم گند اخلاق وجود داره که ازین فمنیست و برابری فقط به نفع خودش استفاده کنه.

درخواست دوستی ندین ممنون

اتفاقا اصلا دنبال برتری جنسیتی نیستم،میگم هرکس وظیفه ی خاصِ خودشو داره و نباید به اسمِ فمنیست ضد زن ...

وقتی ی مفهومی درسته ولی ی عده ازش بد سو استفاده میکنن دلیلی بر غلط بودن اون مفهوم نمیشه.

دیگ اون بی درک هایی که زن شون و مجبور میکنن بر خلاف میل شون برن سرکار

دیگه مشکل از اون آدمای روانی هست

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

حرف من برابریه اینکه بار روی دوش زن باشه یا مرد و کاری ندارم.خیلی از زنا و دخترا هستن که حق تحصیل ند ...

ولی قبول کن رفتی درس خوندی اخر بار شغل میاد رو دوشت. کمردرد و کلی حرص دیگه

خدا را شکر الان که زنا بیشتر از مردا هم استخدام میشن هم درس میخونن، ولی این که زنا روی زور بگن باید درس بخونم باید شاغل بشم باید این و اون باشم کار را خراب کرد.

بازم به فمینیسم اگه ناقص اجرا بشه الان که تو کوچه خیابون زنا از اون ور افتادن 24 ساعت دنبال به خود رسیدن برای تور کردن پسران انگار، صد رحمت به قبلا

حرفش خیلی آسونه و رویاییهولی در عمل مگر همه ی مردا اینو میپذیرن؟انقد ادم گند اخلاق وجود داره که ازین ...

دقت کنید که همین ازادی ای هم که الان خانوما توی سطح جهان داره منشا فمینیسم بوده.

مگر قراره همه ی مرد ها بپذیرن؟

مگر قراره شما پاسوز مرد ها بشی؟

همه ی زنا مجبور نیستن بچه حمل کنن و زیمان کنن،همه ی زنا مجبور نیستن چیز سبک بلند که تا عه یوقت کمرشو ...

نه جانم زن ها بدنشون نسبت به مرد ضعیف تره

بخاطرِ لولش هم نباشه فقط تواناییش کمتره

استثنا وجود داره و زن های قوی هیکل هم دیدیم اما همه که اینجوری نیستن.

عمومِ زن هارو من میبینم که جثه ی زنونه دارن و کار سخت براشون فقط فرسوده کننده اس.

میدونم منظور اینه که کسی خواست بره سر کار کسی نخواست نره،حقِ انتخابه،ولی میگم خیلا این برابری رو فقط به نفعِ خودشون درمیارن

درخواست دوستی ندین ممنون

ولی قبول کن رفتی درس خوندی اخر بار شغل میاد رو دوشت. کمردرد و کلی حرص دیگه خدا را شکر الان که زنا بی ...

یک خانم هست خارجیه فمینیسته،بعد یک حرف جالبی زد میگفت مردا صبح تا شب میرن سرکار کارشون تمام میشه

کار زن ها هیچوقت تمام نمیشه.

اگه همه چیز برابر اجرا بشه عادی میشه

نه جانم زن ها بدنشون نسبت به مرد ضعیف ترهبخاطرِ لولش هم نباشه فقط تواناییش کمترهاستثنا وجود داره و ز ...

نمیشه هم به عنوان محدودیت بهش نگاه کرد منم قدرت بدنی ضعیفی دارم ولی خوب هیچوقتدمحدودیت نبوده و نیست

حرفش خیلی آسونه و رویاییهولی در عمل مگر همه ی مردا اینو میپذیرن؟انقد ادم گند اخلاق وجود داره که ازین ...

خب دیگه ریشه اش ترتیب غلط همین بچه هاس که درآینده میشن مرد

کدوم خانواده یاد پسرش میده به زنش احترام بذاره؟

مگ اینکه پسره از خانوادش ببینه و یاد بگیره

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

شما بشینید توی خونه برای همسرتون اشپزی کنیدبچه بیارید و بزرگ کنیدحواستونم باشه دستتون سمت اچار نره ب ...

دقیقا همینه عزیزم نمیتونم کارای سخت کنم

حقیقتش همون زایمان که کردم باعث شده کمرم بعضی وقتا خود به خود بگیره نمیتونم کار سخت کنم.

اناتومیه بدنِ خودمو شناختم و عاقلانه تصمیم میگیرم نرم سمت کارای مردونه.

درخواست دوستی ندین ممنون

مثل اینه من بگم چطور اسلام دین خوبیه درحالی که داعش مردم رو سلاخی میکنه؟قرار نیست وقتی یک عده که پیر ...

این مثال مناسب نیست

ببینید اسلام از اول خوب بود بعد انسان هایی اومدن ازش سواستفاده کردن.

ولی فمینیسم از اول اشتباه بنیان گذاری شد و بد جلوه داده شد. میشه فمینیسم مفاهیم عالیه چه برای زن چه برلی مرد بیاره ولی تبدیل شده به بازی کی زورش بیشتره.

الان فمینیست انگار شده اصلا زن علیه زن،. زنا را مجبگر میکنه قوی باش فلان باس فلان باش، اقا شاید شخصیت یه نفر وابسته اس ولش کن، مردا هم که از این برابری فقط قسمت های نفعشون را دوست دارن. الان امار زندگی های غیر رسمی در خارج که زن بچه داره ولی ازدواج نکرده میتونه همینو بگه که فمینیست همون خوبی های قدیم را هم انگار داره از دور خارج میکنه. زنا گناه دارن واقعا ما داریم له میشیم بین کار و زندگی

اگر دقت کرده باشی توی متنِ تاپیک همینارو گفته و منم جواب اونارو گفتماگر به قولِ شما اینایی بود که گف ...

متوجه منظور شما نشدم

ولی کلا یکچیز بگم خیال شما و خودم و بقیه رو راحت کنم

فمنیست، بیشتر یک فرهنگه تا یکسری قوانین که در نهایت هم با قوانین اسلامی مغایرت داره

یعنی قابل اجرا در فرهنگ ایران اسلامی نیست، تمام

شما باید خودتون به قوانین اگاه باشید نه اینکه من که آقا هستم بهتون راجع به فواید فمنیست بگم و شما که خانم هستی انکارش کنی ، برعکس شما باید اینقدر به قوانین و حقوق خودتون مطالبه گری داشته باشید و آقایون رو مجاب و قانع کنید

این یعنی در ایران هنوز فرهنگ فمنیست جا نیوفتاده حتی قابل اجرا هم نیست و بحث کردن سرش همیشه بحث برانگیزه