2777
2789
عنوان

فیمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 109 پست
بحث حق انتخابه!!!من دارم درس میخونم دختر خالم انتخاب کرد درس نخونهزنا توی افغانستان حق تحصیل نداره م ...

ما درباره کشورِ خودمون حرف میزنیم که این چیزا برامون حق مسلمِ مونه

همه ی حرفمون درباره کارکردنِ زن و مرد هست

درخواست دوستی ندین ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث حق انتخابه!!!من دارم درس میخونم دختر خالم انتخاب کرد درس نخونهزنا توی افغانستان حق تحصیل نداره م ...

این متن خودتونه

چه اشکالی داره مرد کار خونه کنه زن پول دربیاره؟

یا زن کار خونه کنه مرد پول دربیاره؟

درخواست دوستی ندین ممنون

ما الان خانم. وزنه بردار، ورزشکار، خانم. مکانیک و کلی خانم های قوی دیگه داریم قرار نیست همه خانم ها ...

دقیقا احسنت

نمونه ی ساده اش همین قانون گواهینامه موتور برای خانمها

یا آزادی در پوشش

حق انتخاب در تحصیل یا شغل

برام عجیبه که بعضی از خانمها تمایل دارن به سمت زندگی به سبک طالبان

ما درباره کشورِ خودمون حرف میزنیم که این چیزا برامون حق مسلمِ مونههمه ی حرفمون درباره کارکردنِ زن و ...

برای کشور؟؟

حق هر ادمی توی کل دنیا همینه کمترین حق درس خوندنه!!

چرا فقط گیر دادی به زایمان ؟خب فمنیست که توی یک چیز خلاصه نمیشه، برای دوران زایمان هم حقوق برابر برا ...

ایران زندگی میکنی؟؟؟؟

اینجا مگه همه کارمندن که دوران پسازتیمان مرخصی بگیرن؟

اینجا اکثرا کارگرن به روز سر کار نرن فرداش نون ندارن بخورن

درخواست دوستی ندین ممنون

ببین واقعا متوجه نمیشم نمیفهمی یا خودتو زدی به نفهمی دارم میگم نفهم بفهم اونا با حق انتهاب خودشون رف ...

نفهم خودتی، البته امثال شما که فقط تو شعار هستین نمیتونی واقعیت ها را ببینی. من الان هم خودم و هم همکارم همه را دیدم و میدونم با شعار چیزی حل نمیشه. حیف امثال تو که باهاشون بحث بشه تهش که کم میارین میرسین که بقبه نمیفهمن، اره ما نفهم تو بفهم اوکی

ایران زندگی میکنی؟؟؟؟اینجا مگه همه کارمندن که دوران پسازتیمان مرخصی بگیرن؟اینجا اکثرا کارگرن به روز ...

خوب اخه اگر از همون اول رواج داده میشد عادی میبود!

ایران زندگی میکنی؟؟؟؟اینجا مگه همه کارمندن که دوران پسازتیمان مرخصی بگیرن؟اینجا اکثرا کارگرن به روز ...

بابا تو مثل اینکه قرصهاتو نخوردی منم الکی دارم برات توضیح میدم

بیخیال من نه وقتی نه حرفی برای شما ندارم دیگه

دقیقا احسنتنمونه ی ساده اش همین قانون گواهینامه موتور برای خانمهایا آزادی در پوشش حق انتخاب در تحصیل ...

شاید چون مردایی که سواستفاده میکنن برای نفع خودشون زیاد شده

اعتماد بهشون سخت.

کلا باید از ریشه این چیزا و درست کرد تا بشه روی توافق دوطرفه حساب باز کرد.

هرچند الان زندگی هایی هست ک هم. زن و مرد شاغل هستن و هم پدر و مادر و هر دو بلدن تقسیم کار کنن.

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

دقت کنید که همین ازادی ای هم که الان خانوما توی سطح جهان داره منشا فمینیسم بوده.مگر قراره همه ی مرد ...

من همیشه معتقدم که مرد باید بره سر کار و حق انتخاب نداره،ولی زن حق انتخاب داره که بره یا نه

ابن حرفِ منه دیگه شمارو نمیدونم

درخواست دوستی ندین ممنون

نمیشه هم به عنوان محدودیت بهش نگاه کرد منم قدرت بدنی ضعیفی دارم ولی خوب هیچوقتدمحدودیت نبوده و نیست

نه فقط گاهی میشه این کاروکنی

من بخوام خونه بسازم ممکنه کمک بدم و کارای سخت انجام بدم،ولی به عنوان یه شغل نمیتونم به بنایی و کاربری برای یه زن نگاه کنم

درخواست دوستی ندین ممنون