2777
2789
عنوان

فیمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 109 پست
خب الان بگیم مکتبی به اسم فمینیسم به وجود نمیومد حالت خوب بود؟حتی حق داشتن جیب هم نداشتی حق استفاده ...

فمینیسم خوبی به زن نداد که

زنا همیشه ی تاریخ حق داشتند، منتها با صنعتی شدن جوامع زنا باید میرفتن کار میکردن اونم با حقوق کم،. چون زنا زیر بار نمی رفتن و خانه داری دوست داشتن، فمینیست راهشو باز کزد و زنان را با میل وارد بازار کار کرد.

من خودمم زنم،. شاغلم هستم معتقد برابری هم هستم ولی همیشه میگم یه جای کار میلنگه

مردا براشون بهتر شده زنا بدتر انگار

دقیقاهمدیگه رو درک نمیکنیمولی شما خودت اینو جواب بده و دیگه بحثی نمیکنیم.جثه ی زن برای مکانیکی و این ...

همه ی زنا مجبور نیستن بچه حمل کنن و زیمان کنن،

همه ی زنا مجبور نیستن چیز سبک بلند که تا عه یوقت کمرشون درد نگیره.

مثل خودتون بگم زنی که درد زایمان و تحمل میکنه مگه نمیگید سخته فقط زن میتون؟ سنگینی کار مکانیکی چیزی نیست.

اگه از همون اول همونجور که مرد مکانیکی کرد،رئیس جمهور بود زنان هم میشدن مکانیک سخت بنظر نمیومد برای خانوما!

و برعکسش برای مرد ها توی خانه داری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه طور فمینیست ضد مرده در حالی که توسط خود مردها به وجود اومده؟ اخرش به نفع مرده

مثل اینه من بگم چطور اسلام دین خوبیه درحالی که داعش مردم رو سلاخی میکنه؟

قرار نیست وقتی یک عده که پیرو یه اصلی میشن و راه رو اشتباه میرن بگیم چیزی که اینا ازش پیروی میکنن اشتباهه

برابری به این معنی نیست که خانم ها هرکاری اقایون انجام میدن انجام بدن یا برعکس صددرصد این وسط تفاون ...

تو خارج انگار معنیش برابری هر کاری مرد میکنه زن بکنه هست. چون کلیپایی هست که زنا کار سنگین ساختمانی قبول میکنن و اصلا عجیب نیست

چ ربطی داره برابری یعنی خانمی که زایمان میکنه یعنی در مراحل سخت بارداری و زایمانش و بعدش که نگهداری ...

عزیزممتن تاپیک میگه میشه زن بره سر کار مرد کارای خونه رو بکنه

خب فک کن من میرم سر کار خرجِ خانواده رو میدم و شوهرمم خونه داری میکنه، اون تایمی که من به عنوان زن باید باردار بشم و زایمان کنم خرجِ زندگیمون از کجا بیاد؟

درخواست دوستی ندین ممنون

شما خودت میگی "برعهده ی زن هست"وگرنه اصلش همونه چیزی که رایجه زن و مرد بچه رو کنار همدیگه تربیت کنن ...

عشقم شما تقسیم نکردی

گفتی مگه چیه مرد بمونه خونه داری کنه زن بره سر کار.اگر اینو توی متن نمیگفتی بله حرفت درست بود.

من میگم مرد در همه ی شرایط(چه زن بره سر کار چه نره)باید بره سر کار

درخواست دوستی ندین ممنون

تو خارج انگار معنیش برابری هر کاری مرد میکنه زن بکنه هست. چون کلیپایی هست که زنا کار سنگین ساختمانی ...

ببین واقعا متوجه نمیشم نمیفهمی یا خودتو زدی به نفهمی دارم میگم نفهم بفهم اونا با حق انتهاب خودشون رفتن سمت اون کار کسیم جلوشون رو نگرفته کسی بهشون نخندیده که زن رو چه به این کار اما تو ایران نمیشه برای بار هزارم به این نتیجه رسیدم بحث با امثال شما از الکی وقت گذروندنم بدتره

عزیزممتن تاپیک میگه میشه زن بره سر کار مرد کارای خونه رو بکنهخب فک کن من میرم سر کار خرجِ خانواده رو ...

خب شما فکر میکنی منظورش اینه از فردا همه خانما سرکار

مردا تو خونه

یا همیشه ی زندگی، خانما سرکار. مردا تو خونه.

در صورتی که الان چطوریه؟ زن و مرد برای زندگی شون میرن کار میکنن، باهم. دیگه بچه داری میکنن، کارای خونه و میتونن نصف نصف انجام بدن و کمک هم کنن.

منظور اصلی این بود که رفتن خانم ها به سرکار ی چیز ممنوع نباشه و طبق توافق آدما باشه.

موقع زایمان هم دوتا آدم میتونن توافق کنن چطوری تقسیم مسئولیت کنن.

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

میشه یه مثال از فمینیسم بزنی که کجای کار رو برای زن ها بدتر کرد؟

میدونی قدیم از زن انتظار داشتن خانه داری و بجه داری کنه همین، حالا یه زن دوست داشت میرفت تحصیل میکرد،. شاغل میشد، اینا براش امتیاز بود نه وظیفه

حتی زنا واجب نبود به خودشون برسن و معیارهای زیبایی را در خودسون به وجود بیارن، از طرفی مرد خودشو مسئول خرج خونه میدونست حالا تو بچه داری مردا کمک نمیکردن زیاد ولی زنای دیگه که اونا هم خانه دار بودن زیاد به هم کمک میکردن انگار زندوی با ریتم امنی برای زن در جریان بود.

ولی الان خودمو میگم، درس خوندیم، کار میکنیم، از طرفی خرج زندگی مقداریش با ما هست بجه زاییدیم نگران بجه پیش کی بذارم و تربیت و اینا هستم، شوهره فوقش یه ظرف بشوره یه کمک کوچبک کنه، اخر منم که نگران تربیت بچه هستم. بعدم زنای دیگه مدام میگن چرا به خودت نرسیدی، چرا باشگاه اونجا نرفتی چرا این چرا اون. حس میکنم ما زنا خیلی بار روی دوشمون افتاد

نه قدرتمند تر از من فک نمیکنن،قدرتمند تر از من هستن.وقتی زورِ مرد و زن برابر نیست چطور شغلشون برابر ...

شما بشینید توی خونه برای همسرتون اشپزی کنید

بچه بیارید و بزرگ کنید

حواستونم باشه دستتون سمت اچار نره به ساختمان بندی بدنتون اسیب میرسه دیسک کمر میگیرید

عزیزممتن تاپیک میگه میشه زن بره سر کار مرد کارای خونه رو بکنهخب فک کن من میرم سر کار خرجِ خانواده رو ...

بحث حق انتخابه!!!

من دارم درس میخونم دختر خالم انتخاب کرد درس نخونه

زنا توی افغانستان حق تحصیل نداره متوجه فرقش شدی یا نه؟!!

دنبال برتری جنسیتی نباشید وقتی به اعماق وجودیت هر انسان بخوای نفوذ کنی هم مرد و هم زن سختی های خودشو ...

اتفاقا اصلا دنبال برتری جنسیتی نیستم،میگم هرکس وظیفه ی خاصِ خودشو داره و نباید به اسمِ فمنیست ضد زن حرف باشه.

خیلیا از همین قضیه ی برابری سو استفاده کردن و دنبال زن شاغلن،یا زنشونو مجبور میکنن بره سر کار

درخواست دوستی ندین ممنون

اگر دقت کرده باشی توی متنِ تاپیک همینارو گفته و منم جواب اونارو گفتماگر به قولِ شما اینایی بود که گف ...

بحث حق انتخاب بود منظور اینکه زن بره سرکار مرد بشینه خونه نبود،حالتون خوبه؟!

متن و دوباره بخونید