2777
2789
عنوان

فیمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 109 پست
خب زمان جنگ اجباریش کنن نه همیشهالان سرباز میره اونجا کمک آشپز بیمارستان نظامی میکنه خود آشپزه که ح ...

اگر سرباز نباشه کشورا هیچی نیستن

نمیشه که جنگ شد بعد فراخوان بزنی برا نیرو

باید تعدادی نیرو اماده داشته باشن

همه کشورا نمیتونن این ریسکو کنن چون تا سرباز جم کنن ممکنه کشورشو از دست بدن.

از اول و ازل سرباز وجود داشته و وجود خواهد داشت،نمیشه شما یه روزه بیای بگی سربازی میخواد جمع بشه.تازه زن ها رو هم میخوان ببرن😅

درخواست دوستی ندین ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکس نظریه خودشو در اینباره داره،مفهومی که من ازش میگیرم این حس چون خیلیا به اسم فمینیسم هدفشون فقط ...

مهمترین تئوریسین های فمینیست مردها بودن پس همینم به نفع مرداست icon

بار از روی دوش مردها جدا و به زن متنقل شد، الان مرد از قدیم خیلی راحتتره خدایی

اگر سرباز نباشه کشورا هیچی نیستننمیشه که جنگ شد بعد فراخوان بزنی برا نیروباید تعدادی نیرو اماده داشت ...

دیگه هرکی یه نظری داره نه دست منه نه شما😀

خدایا کسی رو وارد زندگیم کن که بتونم خوش بختش کنم
خب مگه یه کشور چن تا کارِ با لولِ زنونه وجود داره؟بقیه ی زن ها یا کارگرای کارخونه ان یا با حقوقِ پای ...

اتفاقا بخاطر همین افکار اینچنینی فمنیست بوجود اومده

وگرنه آقایون که مشکلی با چیزی نداشتن، این تبعیضی که شما خانمها برای خودتون و این برچسبهایی که شما خانمها باتوجه به آناتومی بدن و زیستتون بخودتون زدین باعث شده یکسری از خانمها که فراتر از شما و فراتر از یک جنسیت فکر میکردن یک انقلابی کنن به نام فمنیست

از نظر اونها، زن نباید فقط به عنوان دستگاه تولید مثل فقط دیده شه اما از نظر شما دقیقا داری همین رو بولد میکنی که حق و حقوق خودت رو ضایع کنی

شما میگی من به این علت که خانم هستم و زایمان میکنم باید توی خونه باشم ولی اونها خیلی قوی تر و قدرتمندتر از شما فکر میکنن

این طرز تفکر شما در نهایت به ضرر خود خانمهاست و اتفاقا آقایونی مثل عربستان یا طالبان ازش استقبال هم میکنن

اگه برابری ایجاد بشه،فضا برای بستر کار کردن هم باز میشهاگه مکانیک زن باشه،مکانیک مرد هم باشهاگه رئیس ...

دقیقا

همدیگه رو درک نمیکنیم

ولی شما خودت اینو جواب بده و دیگه بحثی نمیکنیم.

جثه ی زن برای مکانیکی و اینا جواب میده؟بعد از چن سال کار کمر براش نمیمونه،زنی که قراره چن تا بچه حامله بشه و زایمان کنه دیگه کمر و استخونی برلش میمونه که پاشه بره مکانیکی؟

این اگر ضد زن نیست پس چیه؟

درخواست دوستی ندین ممنون

مهمترین تئوریسین های فمینیست مردها بودن پس همینم به نفع مرداست بار از روی دوش مردها جدا و به زن متن ...

خب الان بگیم مکتبی به اسم فمینیسم به وجود نمیومد حالت خوب بود؟حتی حق داشتن جیب هم نداشتی حق استفاده از گوشی نداشتی حق حرف زدن نداشتی چون زن بودی

مهمترین تئوریسین های فمینیست مردها بودن پس همینم به نفع مرداست بار از روی دوش مردها جدا و به زن متن ...

حرف من برابریه اینکه بار روی دوش زن باشه یا مرد و کاری ندارم.

خیلی از زنا و دخترا هستن که حق تحصیل ندارن.

من میگم برابری اگه مرد حق تحصیل داره زنم داره

بحث بحث سنگینی و بار دوش و...نبود

دقیقاهمدیگه رو درک نمیکنیمولی شما خودت اینو جواب بده و دیگه بحثی نمیکنیم.جثه ی زن برای مکانیکی و این ...

برابری به این معنی نیست که خانم ها هرکاری اقایون انجام میدن انجام بدن یا برعکس صددرصد این وسط تفاون هست برابری یعنی اینکه من زن تصمیبم گرفتم برم تو معدن کار کنم بقیه بگن نمیشه چون زنی اجازه بدن خودم برم سمت اون شغل اگه نومستم هیچ نتونستم برگردم

اتفاقا بخاطر همین افکار اینچنینی فمنیست بوجود اومده وگرنه آقایون که مشکلی با چیزی نداشتن، این تبعیضی ...

نه قدرتمند تر از من فک نمیکنن،قدرتمند تر از من هستن.

وقتی زورِ مرد و زن برابر نیست چطور شغلشون برابر باشه؟

من بگم زن دستگاه تولید مثل نیست ولی وقتی باید تولید مثل کنه این چیزیو عوض میکنه؟

زن به خودش تلقین کنه؟

خب وقتی با هر حاملگی و زایمان کلی مشکلات برای بدنِ زن به وجود میاد باید کتمان کنیم؟

درخواست دوستی ندین ممنون

دقیقاهمدیگه رو درک نمیکنیمولی شما خودت اینو جواب بده و دیگه بحثی نمیکنیم.جثه ی زن برای مکانیکی و این ...

ما الان خانم. وزنه بردار، ورزشکار، خانم. مکانیک و کلی خانم های قوی دیگه داریم

قرار نیست همه خانم ها برن کار سنگین کنن

هر کسی با توجه به روحیات و شرایط خودش هر نقشی و انتخاب کنه

بله خانم ها ذاتا از لحاظ روحی و جسمی لطافت دارن و مرد ها هم از لحاظ جسمی قوی تر هستن

موضوع اینه ک شما میگی وقتی میگین برابری یعنی نقش های زن و مرد عوض شه

اما مفهوم حرف استارتر اینه که کاری جنسیتی نباشه

هرکسی بتونه آزادانه سراغ علاقه خودش بره

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

شما کلا فلسفه فمنیستی رو قاطی کردیبه نوع کار یا زایمان ربط نداره اصلابرابری فارغ از جنسیت در تمام سط ...

اگر دقت کرده باشی توی متنِ تاپیک همینارو گفته و منم جواب اونارو گفتم

اگر به قولِ شما اینایی بود که گفتی منم نظرم عوض میشد.

ولی نمیشه مرد بشینه خونه زن بره سر کار

درخواست دوستی ندین ممنون