2777
2789
عنوان

فیمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 109 پست
اشتباه اینجاس که شما در فمنیست بودن دنیال سود و ضرر میگردی فلسفه فمنیست یعنی برابرییعنی حق کارحق رای ...

خب مگه یه کشور چن تا کارِ با لولِ زنونه وجود داره؟

بقیه ی زن ها یا کارگرای کارخونه ان یا با حقوقِ پایین دارن توی مغازه ها کار میکنن و خیلی کارای دیگه

مگه همه ی زنا رییس جمهور میشن؟پس این همه زنِ کارگرو کارمند با حقوقِ کم کیا هستن؟

هم باید باردار بشن هم زایمان کنن همم برن سر کار

شما هروقت بدنتون مث زنا تونست باردار بشه و زایمان کنه بیاین بگید فمنیست ینی برابری

درخواست دوستی ندین ممنون

خب مگه یه کشور چن تا کارِ با لولِ زنونه وجود داره؟بقیه ی زن ها یا کارگرای کارخونه ان یا با حقوقِ پای ...

همه زنا رئیس جمهور نشدن ولی میتونن انتخاب کنن باشن!

بحث حق انتخابه متوجه اید؟!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو جنگ پهبادا سربار آموزش ندیده چکار میکنه تعداد نیروهای رسمی آموزش دیده رو بیشتر کنن

وقتی سربازا نباشن کیو به زور ببرن؟

هیشکی دوس نداره جونِ شیرینشو بذاره کف دستش.ایرانو نگاه نکن خیلیا از جونشون میگذرن،کشورای دیگه اصلا اینجوری نیستن شاید خیلی کم حسِ وطن دوستی داشته باشن و بخاطرش بمیرن

درخواست دوستی ندین ممنون

هیچ جا اندازه همین نی نی سایت این وضعیت وجود نداره ،،،،

در اینستاگرام راحت تر میشه فیک رو از واقعیت تشخیص داد

و جنسیتها رو راحت تر میشه شناخت..

و انقدری که زیر پست پسرهای خوشگلی که از زدن موهاشون برای رفتن به سربازی فیلم گذاشتن، کامنت توهین و حرف از تمایل به تجاوز و سواستفاده جنسی دیدم از اکانت مردها، از زنها ندیدم💅🏻

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

خب مگه یه کشور چن تا کارِ با لولِ زنونه وجود داره؟بقیه ی زن ها یا کارگرای کارخونه ان یا با حقوقِ پای ...

شما کلا فلسفه فمنیستی رو قاطی کردی

به نوع کار یا زایمان ربط نداره اصلا

برابری فارغ از جنسیت در تمام سطوح

مثل حق رای

مثل حق تحصیل

مثل آزادی پوشش و بیان

شغل ریاست جمهوری یک مثال بود که راحتتر درک کنی

بله همش به نفع مرداسحقوقِ برابر برای انسان هایی با شرایطِ یکسانهمرد مگه میتونه باردار بشه و زایمان ک ...

چ ربطی داره

برابری یعنی خانمی که زایمان میکنه یعنی در مراحل سخت بارداری و زایمانش و بعدش که نگهداری از بچه هست

هم مادر و هم پدر

تلاش کنن و زحمت بکشن.

مگه این مورد درسته که خانم فقط بچه داری کنه و مرد فقط کار بیرون خونه؟

بچه ی چیز مشترکه

کنار وجود بچه و زحماتش که باید هر دو توش شریک باشن.

زن و مرد خودشون انتخاب میکنن. برای پیشرفت زندگی. شون. چیکار کنن

مثلا مرد میره بیرون کار میکنه و خانم خانه داری.

هرکی. وظیفه ای بر عهده میگیره و کسی. بیکار نیست

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

وقتی سربازا نباشن کیو به زور ببرن؟هیشکی دوس نداره جونِ شیرینشو بذاره کف دستش.ایرانو نگاه نکن خیلیا ا ...

خب زمان جنگ اجباریش کنن نه همیشه

الان سرباز میره اونجا کمک آشپز بیمارستان نظامی میکنه خود آشپزه که حقوق بگیره دست به سیاه سفیر نمیزنه

دیدم که میگم

خدایا کسی رو وارد زندگیم کن که بتونم خوش بختش کنم

میدونی مشکل اضلا فمینیست نیست مشکل زن ستیزی و لوس بار اومدن خیلی از مرداست وگرنه اون برابری که ازش حرف میزنی باید به صورت ف هنگ بروز پیدا کنه تو جامعه نه لزوما قانونی که کسی پیروی نکنه فرزند آوری همونطور که حق مرده دو برابر حق زن هم هست ولی آیا واقعا مرد درد زایمان میکشه؟ طول مدت زمان بارداری درد جسمی و روحی و تغییرات هورمونی میفهمه؟

همه زنا رئیس جمهور نشدن ولی میتونن انتخاب کنن باشن!بحث حق انتخابه متوجه اید؟!!!

میدونم چی میگی

عزیزم خب مگر چقد کارای با لول هست که زن انتخاب کنه؟

ما برایِ همه ی زن ها میگیم نه فقط یه تعدادیشون.

به نظرم همین تاپیکتونم ضد زنه.نمیبینید چقد پسر اومده و دارن حرفتونو تایید میکنن؟چون به نفعشونه

درخواست دوستی ندین ممنون

راحت ترین مرحله همون درست کردنشهبقیه ی مراحلِ رشدش و سختی هاش به عهده زن هست

شما خودت میگی "برعهده ی زن هست"

وگرنه اصلش همونه چیزی که رایجه زن و مرد بچه رو کنار همدیگه تربیت کنن و بزرگ کنن و توی خارج رایجه

ریشه حرفای شمام برمیگرده به جامعه ی ما که از اول گفتن مرد بره سرکار زن کار خونه کنه بچه داری کنه.*جهان سوم هستیم تعجبی نداره*

در این رابطه من موافقم بلاخره مردا میان خونه واسه استراحت ولی کارای خانوما هیچوقت تموم نمیشه

توی خونه،اشپزخونه،موقع خواب و...

اما کسی نگفته!کسی نگفت بچه رو زن تنها بزرگ کنه

کسی نمیگه زن تنها اشپزی کنه

ماهم داریم میگی تقسیم بشه،برابری باشه

میدونی مشکل اضلا فمینیست نیست مشکل زن ستیزی و لوس بار اومدن خیلی از مرداست وگرنه اون برابری که ازش ح ...

بله دقیقا گفتم که مفهوم فمینیست و همه اشتباه متوجه شدن

زنا مردا رو میکوبن مردا زنارو.

شما خودت میگی "برعهده ی زن هست"وگرنه اصلش همونه چیزی که رایجه زن و مرد بچه رو کنار همدیگه تربیت کنن ...

الان 5 6 ساله دارم با امثال این ادما صحبت میکنم فایده نداشته خودتو خسته نکن

میدونم چی میگیعزیزم خب مگر چقد کارای با لول هست که زن انتخاب کنه؟ما برایِ همه ی زن ها میگیم نه فقط ی ...

اگه برابری ایجاد بشه،فضا برای بستر کار کردن هم باز میشه

اگه مکانیک زن باشه،مکانیک مرد هم باشه

اگه رئیس جمهور زن باشه،رئیس جمهور مرد هم باشه

و....

بلاخره از یکجایی شروع میشه و عرصه باز میشه

شما متوجه منظور من نیستید و تا فردام بگم متوجه نمیشد چون نظرتون با من یکسان نیست

پس وقت همو نگیریم لطفا

دنبال برتری جنسیتی نباشید

وقتی به اعماق وجودیت هر انسان بخوای نفوذ کنی

هم مرد و هم زن سختی های خودشونو دارن.

این ایجاد برابری توی حقوق شون هست که میتونه بهشون حق انتخاب بده که باب میل شون، چه نقشی و تو زندگی شون داشته باشن.

جامعه ای که افکارش این نباشه که زن حتما باید خونه دار باشه و مرد حتما باید بره بیرون کار کنه

نقش پذیری شون میشه بر اساس انتخاب و میل و توافق خودشون.

هر زنی خواست گاهی بره بیرون کار کنه گاهی تو خونه

هر مردی خواست گاهی کارای خونه و انجام بده گاهی هم بره به کارش به بیرون برسه

طرف نگفت برابری یعنی برعکس کرد همه چی که.

یعنی حقوق برابر

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️