2777
2789
عنوان

فیمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 109 پست
سربازی باید جمع شه نه برای مرد خوبه نه زن تمام دنیا داره جمع میشه

کی این اطلاعاتِ مفیده در اختیارت گذاشته؟

بعد کی از نظامِ اون کشور ها دفاع میکنه؟

در واقع سربازا نظامی های کشور هستن که برای تمامِ خاکشون لازمن اونوقت شما میگی میخواد جمع بشه؟

اگر اینا نبودن تا الان کشورا نابود شده بودن

درخواست دوستی ندین ممنون

اینجوری باشه که فمنیست بر ضرره زنه.مثلا اونجا که میگی زن بره سر کار مرد توی خونه کار کنه خیلی ضد زن ...

اشتباه اینجاس که شما در فمنیست بودن دنیال سود و ضرر میگردی

فلسفه فمنیست یعنی برابری

یعنی حق کار

حق رای

حق اظهار نظر

حق اراده

حق آزادی بیان

شما فکر میکنی کار کردن خانم به ضررشه ولی خیلی از خانمها دوست دارن رئیس جمهور بشن، دوست دارن نماینده بشن دوست دارن ورزشکار بشن دوست دارن برای زندگیشون خودشون تصمیم بگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری باشه که فمنیست بر ضرره زنه.مثلا اونجا که میگی زن بره سر کار مرد توی خونه کار کنه خیلی ضد زن ...

اینو نگید،هزارتا زن موفق توی کل جهان هست این حرفا چیه

کی این اطلاعاتِ مفیده در اختیارت گذاشته؟بعد کی از نظامِ اون کشور ها دفاع میکنه؟در واقع سربازا نظامی ...

تو جنگ پهبادا سربار آموزش ندیده چکار میکنه

تعداد نیروهای رسمی آموزش دیده رو بیشتر کنن

خدایا کسی رو وارد زندگیم کن که بتونم خوش بختش کنم
حقوق برابر به نفع مرداس؟؟؟؟؟؟

بله همش به نفع مرداس

حقوقِ برابر برای انسان هایی با شرایطِ یکسانه

مرد مگه میتونه باردار بشه و زایمان کنه؟در کنارش اون زن هم باید بچه بیاره هم کار کنه

این ینی برابری؟

درخواست دوستی ندین ممنون

حقوق برابر به نفع مرداس؟؟؟؟؟؟

نیست؟مجبور نیستین برین سربازی تجباری مجبور نیستیم کل مسائل مالی رو به دوش بکشین مجبور نیستین مهریه بدین

بعدشم اصلا بگیم بر فرض محال به نفع مردا نیست لااقل به ضررشونم نیست

برای مرررررررد اصیل آرهولی اگه صحبتت درمورد مردهای مفت خوره، باید بگم نه!اونها فکر میکنن به نفع شون ...

آره

ولی صورتی پوشیدن مردا که گفتن اخه چه ربطی به فمتیست داره

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

بله همش به نفع مرداسحقوقِ برابر برای انسان هایی با شرایطِ یکسانهمرد مگه میتونه باردار بشه و زایمان ک ...

اینا خدا گفته ، خب اجباری که نیست

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

آره ولی صورتی پوشیدن مردا که گفتن اخه چه ربطی به فمتیست داره

متاسفانه این موضوع پیش اومده که میگن مرد که گریه نمیکنه(در حالی که انسان فارغ از جنسیتش احساسات داره)

و اگر مردی موهاش رو بلند کنه، یا لباس صورتی بپوشه، تحقیرش میکنن، به این علت که موی بلند یا رنگ صورتی رو متعلق به زن میدونن!

و از چیزی که متعلق به زن هست، برای تحقیر و پایین کشیدن مرد استفاده میکنن!

در حالی که هر دو برابر هستن، پس دلیلی برای تحقیر نیست!

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

بله همش به نفع مرداسحقوقِ برابر برای انسان هایی با شرایطِ یکسانهمرد مگه میتونه باردار بشه و زایمان ک ...

اگه بنا به حرف شما باشه که خوب توی نظام جهان اشتباه وجود داره.

مگه زن میتونه بدون مرد بچه داره بشه؟

متاسفانه این موضوع پیش اومده که میگن مرد که گریه نمیکنه(در حالی که انسان فارغ از جنسیتش احساسات داره ...

هیچ جا اندازه همین نی نی سایت این وضعیت وجود نداره ،،،،

اگه بنا به حرف شما باشه که خوب توی نظام جهان اشتباه وجود داره.مگه زن میتونه بدون مرد بچه داره بشه؟

راحت ترین مرحله همون درست کردنشه

بقیه ی مراحلِ رشدش و سختی هاش به عهده زن هست

درخواست دوستی ندین ممنون